Sa herë që Ariana Madix ka mbrojtur Lala Kentin

Klea

Sa herë që Ariana Madix ka mbrojtur Lala Kentin

Edhe pse Ariana Madix aktualisht është perëndeshë e rregullave të Vanderpump, ajo gjithmonë merr kohë për të mbrojtur miqtë e saj. Ish-banakierja e SUR-it kishte një aftësi për të gjetur të mirën te miqtë e saj edhe kur ato ndonjëherë silleshin marrëzisht. Sugjerim Lala Kent. Nëna e një fëmije udhëhiqte shpesh me mendimet dhe troçitjen e saj, duke i larguar ndonjëherë miqtë e saj. Por edhe në ditët e saj më sfiduese, Ariana ishte pranë saj.

Ndonjëherë, Lala shkon aq larg realitetit sa fansat e kanë të vështirë ta marrin seriozisht. Si një veteran i Vanderpump Rules, ju do të mendonit se shumica e kastit mund të kujtojnë se si shkuan ndërveprimet, por ndonjëherë duket sikur Lala ka një episod revizionist kur ajo hip në kalin e saj të lartë, zakonisht gjatë një podcast. Pra, kur ajo një herë pretendoi se Ariana nuk mori kurrë anën e saj apo të dikujt tjetër në mbrojtje, më duhej të bëja pak kërkim për të vërtetën.

Ariana nuk u beson thashethemeve

Lala nuk i merrte kurrë vendimet me lehtësi, por kur zgjodhi të gënjejë kastin e Vanderpump Rules, e gjeti veten në ujë të nxehtë. Tërësia e sezonit 5 tregoi Stassi Schroeder duke udhëhequr një sulm të gjithanshëm ndaj Lala-s, pasi kasti besonte se ajo po dilte me një burrë të martuar. Grupi filloi të dëgjonte se Lalës iu dha një White Range Rover për aftësinë e saj për të kënaqur të dashurin e saj të martuar. Në atë kohë, i vetmi i afërt me Lalën ishte James Kennedy, i cili pranoi se nuk e kishte takuar kurrë të dashurin e saj.

Kjo me sa duket i dëshmoi Stassit se Lala po dilte me një burrë të martuar. Edhe Katie vuri në dukje se kushdo që ishte mik me Lalën ishte “i vdekur” për të. Por Ariana u afrua më e qetë, duke theksuar: “Nuk e di se me kë është Lala. Megjithatë, unë do ta trajtoj një thashethem si të tillë derisa të vërtetohet fakti sepse ai është miku im.”

Askush nuk i besoi Lalës

Ndërsa Lala u ngjit në gradat sipas Vanderpump Rules, ajo e kishte të vështirë të përshtatej me zonjat e tjera. Një moment që bie në sy ishte kur Ariana gjeti kohën për të ulur zonjën e re, duke vënë në dukje: “Më interesoj për ty”. Skena më pas përfundon në atë që Ariana mbron Lalën kundër mikes së saj, Scheana Shay. Klipi shfaqte Arianën duke thënë: “Megjithatë, të qenit e pandershme për një gjë nuk do të thotë se je thjesht një person i pandershëm.”

Në atë kohë, Scheana u përgjigj: “Por disi po.” Por kjo shkaktoi Arianën, e cila shkoi të ndeshej për Lalën, duke pohuar: “Jeta e saj nuk është punë e të gjithëve”. Sinqerisht, do të doja një shoqe si Ariana, e cila nuk u tërhoq kurrë nga një luftë kur ishte fjala për të mbrojtur miqtë e saj.

Ariana, paqebërëse

Aleati i pasmë i SUR pa shumë dramë. Asgjë më shumë se shtrigat e WeHo që komplotojnë se si të rrëzojnë Lalën. Askush nuk ishte i lumtur kur vendasja e Jutas hyri në restorant si zonja e re me gruan më të dashur. Menjëherë, Katie Maloney, Kristen Doute dhe Stassi u përpoqën të organizonin plane organizatore për të ngacmuar të sapolindurin nga vendi i punës. Por edhe një herë, Ariana mori një qasje të ndryshme ndërsa u përpoq të ulej me Kumbarën e SUR (aka, Stassi.) Me një sjellje shumë demokratike, Ariana pyeti: “Si mund t'i bëjmë gjërat paqësore që gjërat të jenë të këndshme në punë. ”

Nuk ishte shumë për të kërkuar një mjedis të lumtur pune. Por në atë kohë, Scheana vuri në dukje se ajo nuk ishte gati të kishte një bisedë me Lalën. Ariana përktheu ndonjëherë përkthyesja e vogël për vajzat, se Scheana-s “I duhej më shumë kohë. Ka mbetur plehra nga të dyja anët.”

Madje Lala e ka falenderuar Arianën

Gjatë një klipi emocional, Lala shihet në fakt duke falënderuar Arianën që i ka qëndruar pranë dhe thotë: “Ndjehem vërtet sikur ti ke qenë një shoqe e mirë për mua”. Ariana gjithnjë dashamirëse u përgjigj: “Nuk do të më pëlqente kurrë të mos isha shoqja jote. Por atëherë nuk mora vesh nga ju. Kështu që atëherë nuk e dija se për çfarë bëhej fjalë.” Në atë kohë, Lala pranoi se ishte ftohur dhe u tërhoq. Por edhe atëherë, Ariana nuk ishte akoma e zemëruar, duke thënë në rrëfimin e saj: “Do të doja t'i jepja Lalës një shans për të më treguar mua dhe njerëzve të tjerë se ajo nuk është ajo që është treguar këtë verë.”

Pra, edhe pse Lala mund të mos i kujtojë kohët e mira, ka më shumë se prova të mjaftueshme për të treguar se Ariana e ka mbështetur më shumë se çdo anëtar tjetër i kastit të Vanderpump Rules.