Sa fiton Denise Richards nga OnlyFans?

Klea

Sa fiton Denise Richards nga OnlyFans?

Denise Richards mbetet e pashqetësuar pavarësisht nga mishi i saj me Erika Jayne në The Real Housewives of Beverly Hills rreth Fansave të saj të Vetëm. Pse? Sepse ajo është shumë e pasur. B*tch.

OnlyFans është bërë një platformë jashtëzakonisht e njohur e mediave sociale gjatë viteve të fundit. Ai përmban një larmi të gjerë përmbajtjesh, nga këshillat e fitnesit deri te mediat më sugjestive. Sido që të jetë, ka grumbulluar dashuri nga të rastësishmet te superyjet globale si Beyoncé. Dhe gjithashtu disa yje Bravo.

Pasi zbuloi se fotografitë e këmbëve të Larsa Pippen po sillnin një raport prej 10 mijë dollarësh në ditë, Sami Sheen vendosi të bashkohej me argëtimin, duke sjellë në shtëpi 80 mijë dollarë në muaj. Por ajo nuk është e vetmja që arkëton çeqe të mëdha. Denise po fiton gjithashtu para të mëdha dhe figura e saj është tronditëse!

Sa para fiton Denise Richards në muaj në OnlyFans?

Denise Richards raportohet se fiton 2 milionë dollarë në muaj në OnlyFans.

Gjatë disa episodeve të fundit të RHOBH, Erika dhe Denise kanë folur për atë se sa e tmerrshme (pretendimet e Denizës) Erika e trajtoi Denisin gjatë dy sezoneve të saj si një shtëpiake zyrtare. Nëse ju kujtohet vrapimi i saj i shkurtër, aktorja e kthyer në realitet debatoi me shokët e saj të kastës për një darkë që ajo organizoi, ku besonte se disa nga bisedat e zonjave ishin shumë seksuale për t’i bërë para fëmijëve të saj.

Gjatë grindjes së tyre të fundit, Erika hodhi një goditje ndaj Denisit, duke i kujtuar audiencës se Denise nuk është engjëll bore. “A e dini se janë shtatë dollarë për një pako lakuriq Denise Richards në OnlyFans?” ajo pyeti. Më vonë, ajo vazhdoi, “Unë thjesht dua të di, kush është më fitimprurës? Ti apo Samiu?”

Epo, është koha për ta zbuluar. Sipas The Tab, abonimi i Denise’s OnlyFans fillon me 67,50 dollarë për tre muaj, që shkon në rreth 22 dollarë në muaj. Me mbi 100,000 abonentë, Denise po arkëton një çek të qetë prej dy milionë dollarësh deri në fund të muajit.

Ajo është e pasur, zemër!

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.