Rylee Arnold akuzohet për kopjim të koreografisë DWTS

Klea

Rylee Arnold akuzohet për kopjim të koreografisë DWTS

Drama DWTS për Rylee Arnold! Më 17 tetor, Dancing with the Stars’ profesionistja më e re, Rylee, dhe partneri i saj, Harry Jowsey, kryen një rutinë të shpejtë. Duke kërcyer si Woody dhe Bo Peep nga Toy Story, ata fituan rezultatet e tyre më të larta deri më tani në Disney Night.

Rylee ka qenë një shtesë e mirëpritur, veçanërisht pasi motra e saj më e madhe, kërcimtarja profesioniste Lindsay Arnold, është larguar nga shfaqja për t’i kushtuar vëmendje familjes së saj në rritje. Ajo i ngjan shumë Lindsay dhe ka të njëjtin entuziazëm gazmor.

Por a ishte thjesht rastësi që Rylee dhe Harry performuan të njëjtin kërcim me të njëjtën muzikë (“You’ve Got a Friend in Me”) me kostume pothuajse identike me një nga performancat e Lindsay në 2019? Disa shikues vunë re se një pjesë e koreografisë ishte gjithashtu identike me performancën e Lindsay me Sean Spicer në sezonin 28. Pfft! Spicer. Unë ende e mbaj atë personalisht përgjegjës për përfundimin e Tom Bergeron dhe dy vitet e Ferrit që ishte Tyra Banks.

Fansat reagojnë ndaj koreografisë së ricikluar DWTS nga Rylee Arnold

Eric McCandless/Disney nëpërmjet Getty Images

Fansat me sy shqiponjë që panë koreografinë e njëjtë (katër vite më parë!) nënshkruan në Reddit për të shprehur mendimet e tyre.

Disa sugjeruan se ose motra e saj po e ndihmonte ose ajo thjesht vodhi koreografinë e Lindsay. “Po pyesja veten se si një 18-vjeçar me përvojë minimale të koreografisë do të përballej me profesionistët e tjerë. Tani e di se si po e bën atë”, ka shkruar një komentues.

“Më vjen keq, por kjo është e egër. Nëse Lindsay dëshiron të bëjë koreografi për të, të paktën ajo mund të koreografojë përmbajtje origjinale?? Askush nuk do ta dinte nëse ajo e bënte këtë, por në vend të kësaj ajo po kopjon kërcimet hap pas hapi,” shtoi një tjetër.

“Natyrisht që koreo ripërdoret ndonjëherë. Por në të njëjtën këngë, në të njëjtën pjesë, në të njëjtën natë me temë?” shkroi një person i tretë.

Me sa duket, sekuenca e ricikluar nuk shqetësoi shumë fansa, pasi Rylee dhe Harry kaluan në javën e ardhshme të konkurrencës. Ata kanë shumë karizëm së bashku dhe qeshin me thashethemet e zakonshme për një romancë.

Dhe Harri po shijon shoqërinë e DWTS, krahasuar me shfaqjet e tipit takimesh me të cilat është mësuar. “Ekziston një natyrë e mirë për gjërat konkurruese që është e ndryshme nga shfaqjet e takimeve që kam bërë, ku të gjithë thjesht duan të lidhen me dikë,” vuri në dukje ai.

Dhe tani nuk mund të ndalem së kënduari “Ti ke një mik në mua”. Mallkim i vogël tërheqës.

Sezoni 32 i Dancing with the Stars vazhdon të martën në ABC.