Ryan Serhant adreson thashethemet romantike të Sonja Morgan

Klea

Ryan Serhant adreson thashethemet romantike të Sonja Morgan

Gjate viteve, Sonja Morgan ka pohuar se është takuar me shumë njerëz. Nga Owen Wilson te Eric Clapton, ylli i Real Housewives të Nju Jorkut mund janë shoqëruar me burra nga të gjitha sferat e jetës. Kur bëhet fjalë për shokët e saj Bravolebrities, ajo tha në mënyrë të famshme se dikur shkoi në një takim me të Ryan Serhant.

Listimi i Milion Dollar: Ylli i Nju Jorkut sapo ishte në Watch What Happens Live dhe ai hodhi poshtë plotësisht thashethemet se ai dhe Sonja shkuan në një takim. Nëse zgjidhni apo jo ta besoni atë mbi Sonjën, kjo është një histori tjetër.

Një romancë që nuk ka qenë kurrë?

Në vitin 2021, Sonja zbuloi në WWHL se ajo dhe Ryan ishin takuar para se ai të martohej. Ajo tha se ata shkuan në një ngjarje “njerëzimi”. Kur Ryan ishte në WWHL, një telefonues virtual më në fund pati mundësinë ta pyeste për anën e tij të historisë dhe ai e bëri të dukej sikur streha e tyre ishte krejtësisht platonike.

Ryan u përgjigj: “Ne nuk jemi takuar kurrë. Ne shkuam në një event së bashku një herë mendoj në 2012-n.”

Ryan vazhdoi të sqaronte se si takimi i tyre ishte më shumë një takim i rastësishëm sesa një takim romantik. Nga ana tjetër, Sonja pohoi se janë puthur dhe kanë shkuar në disa takime. E vetmja gjë për të cilën të dy ranë dakord ishte se gjithçka filloi në një ngjarje të rastësishme.

“Ishte një nga ato ngjarje Bravo, dhe ju e dini se si ajo i kapë të gjithë,” kujtoi Ryan.

Sigurisht, që atëherë, Ryan u martua me Emilia Bechrakis. Takimi i supozuar mes tij dhe Sonjës ka ndodhur shumë kohë përpara se ai të lidhej. Ndërkohë, Sonja së fundmi ka gjetur një mashkull misterioz që e quan thjesht, “Viking”. Ai tingëllon shumë ndryshe nga ajo që ajo do të kishte gjetur tek Ryan.