RuPaul's Drag Race Season 16 Revealed Cast: Meet the Queens

Klea

RuPaul’s Drag Race Season 16 Revealed Cast: Meet the Queens

Është ajo kohë! Një vit i ri do të thotë një sezon i ri i RuPaul’s Drag Race, dhe 2024 është gati të ndjekë traditën. MTV sapo njoftoi kastin e Drag Race Season 16, dhe RuPaul ka 14 artistë të rinj që vijnë në dhomën e punës për të konkurruar për kurorën dhe 200,000 dollarë.

Sezoni i 15-të na dha shëtitje me rosë, sinkronizime epike dhe Sasha Colby. Do të jetë e vështirë për sezonin 16 që ta kryejë atë, por Ru ka një formacion tjetër seriozisht të ashpër këtë vit. Le të takojmë këto mbretëresha.

Kush është në kastin e RuPaul’s Drag Race Season 16?

 • Amanda Tori Meating
 • Agimi
 • Gjenevë Karr
 • Hershii Liqcour-Jeté
 • Megami
 • Mhi’ya Iman Le’Paige
 • Mirazhi
 • Morfina Dashuria Dion
 • Nimfia e erës
 • Plane Jane
 • Plazma
 • P
 • Kristal Sapphira
 • Xunami Muse

Njihuni me mbretëreshat

MTV publikoi specialin e tij Meet the Queens për t’i dhënë një vështrim të gjithë artistëve që do të hyjnë në konkurs në vitin 2024. Tema e promovimit të këtij sezoni është “Bashkohu në Ruvolution” dhe të gjitha mbretëreshat shfaqën pamje të neveritshme dhe jeshile që do t’i bënin kokën Michelle Visage. Megjithatë, të gjithë duken të pabesueshëm dhe mund të thuash që kemi disa personalitete të mëdha me të cilët bota do të dashurohet.

Disa të dalluara nga promoja përfshijnë Amanda Tori Meating, e cila merr tortën për emrin më të mirë të sezonit. Ajo gjithashtu sjell shumë përvojë si stiliste paruke. Disa nga klientët e saj të mëparshëm përfshijnë Kerri dhe Sasha Colby. Ndoshta keni dëgjuar për ta?

Hershii Liqcour-Jeté i bashkohet konkurrencës këtë sezon dhe është motra tërheqëse e Kornbread “The Snack” Jeté të Sezonit 14. Gishtat e kryqëzuar me kyçet e saj e bëjnë atë më tej se ajo e Kornbread.

Është gjithashtu Mhi’ya Iman Le’Paige, AKA Mbretëresha e Flips, e cila vjen nga Miami. Ajo është bërë virale një milion herë për shfaqjet e saj të mbushura me marifet, duke bërë fjalë për fjalë rrokullisje dhe ndarje në trotuaret e South Beach. Ajo ka shkruar “Lipsync Assassin” mbi të.

Ky sezon do të na prezantojë edhe me Xunami Muse nga New York City. Ajo e përshkruan veten si një “Naomi Campbell-in e trokitur”. Nëse nuk mund ta dalloni me mbiemrin, ajo është vajza e Kandy Muse. Në Meet the Queens, mund të thuash se ajo trashëgoi besimin e nënës së saj. Por a do të jetë në gjendje të realizojë atë që nëna e saj nuk mundi dhe të sigurojë kurorën?

Sezoni 16 i RuPaul’s Drag Race jep premierë të premten, më 5 janar në orën 20:00 në MTV, dhe po, episodet 90-minutëshe janë rikthyer. RuPaul’s Drag Race S16 do të ketë premierë ekskluzivisht në WOW Presents Plus në MB nga e shtuna, 6 janar, e ndjekur nga episodet krejt të reja të RuPaul’s Drag Race: Untucked.