Rollie Pollie

Klea

Rrjeti i Zeusit paditet për BBL-në e rrënuar të Rollie Pollie-it … Gjërat e majme në kameraman gjatë xhirimeve!

Rrjeti i Zeusit paditet për BBL-në e rrënuar të Rollie Pollie-it … Gjërat e majme në kameraman gjatë xhirimeve!

Kirurgu plastik që operoi Gia Mayhami njohur edhe si Rolli Pollie në reality show, Të këqijtë, është duke paditur Rrjeti i Zeusit.

Rolli Pollie

Rollie nuk ishte e kënaqur me rezultatet pasi ajo iu nënshtrua një ngritjeje të dyfishtë të të pasmeve braziliane dhe një skulpture flex në Qëllimet e Kirurgjisë Plastike, vitin e kaluar. Ajo shprehu sinqerisht se si ndihej pasi u fut nën thikë, por fokusi kryesor i padisë përfshin një mosmarrëveshje për markën tregtare dhe të drejtat e autorit.

Rolli Pollie

Rollie's Udhëtimi i kirurgjisë plastike u dokumentua vetë Rrjeti i Zeusit spinoff i thirrur Transformimi i Rollie — ku ajo iu nënshtrua një ndryshimi dramatik që përfshinte operacione plastike. Të Rrjeti i Zeusit kamerave iu dha akses ekskluziv për të filmuar procedurën, duke kapur çdo moment brenda sallës së operacionit. Pamjet rezultuan tronditëse duke marrë parasysh Rollie's BMI në momentin e operacionit ishte 52 dhe ajo nuk ishte vënë nën anestezi.

Shtypni luajtjen më poshtë.

Gjatë operacionit të saj të dyfishtë Brazilian Butt Lift (BBL), yndyrë të lëngshme nga Rollie's gunga fluturoi nëpër dhomë. Në një moment dramatik, presioni u grumbullua në të pasmet e saj duke shkaktuar që yndyra e lëngshme të dilte nëpër dhomë, duke goditur kameramanin. Ndërsa incidenti ishte padyshim shqetësues, ai bëri një televizor bindës.

Rolli Pollie

Shtypni play më poshtë për të parë pamjet dramatike.

Qëllimet e Kirurgjisë Plastike pretenduar për shkelje të markës tregtare dhe të drejtës së autorit në to padi kundër rrjetit, në dokumentet gjyqësore të siguruara nga Radar Online.

Uebfaqja e objektit të përshkruar Rollie's Procedura e parë si një “transferim autolog i yndyrës në vithet dhe ijet” dhe pretendoi se procedura e dytë “heq lehtësisht yndyrën e padëshiruar nga zona të caktuara”.

Rolli Pollie

Qëllimet e Kirurgjisë Plastike Përfaqësuesit pretenduan se Zeusi pranoi t'i lejonte ata të rishikonin pamjet për t'u siguruar që ato të mos dëmtonin reputacionin e tyre profesional ose të ekspozonin ndonjë nga pacientët e tyre të tjerë. Kompania thuhet se donte të ishte tepër e kujdesshme, për shkak të natyrës së lirë të televizionit të realitetit.

Dokumentet deklaronin — “Përfaqësuesit e të pandehurit premtuan se prodhimi televiziv do të ishte tërësisht pozitiv, do të përfitonte reputacionin e Goals dhe Dr. Voskin duke i vënë ato në një dritë pozitive dhe se konsiderata e vetme për shërbimet që do të ofroheshin nga Goals ishte pozitive. reklamat dhe përfaqësimet që rrjedhin nga procedura.”

Rolli Pollie

Objekti u thirr Rollie's sjellje “përtej qortimit” pasi ajo iu nënshtrua procedurës së dytë. Padia akuzoi yllin e realitetit për bërjen e komenteve shpifëse, duke përfshirë thirrjen e mjekëve dhe punonjësve të tjerë “joprofesionistë”.

Rolli Pollie

Në padi pretendohej se Rollie nuk ndaloi së shpifuri për objektin kirurgjik dhe se ajo madje i akuzoi ata në mënyrë të rreme për “vrasjen e pacientëve”, ndër të tjera vërejtje. Ajo nuk u emërua si e paditur në padi, por u dërgua në arbitrazh në një veprim të veçantë juridik.

Rolli Pollie

Në mars 2024, Qëllimet e Kirurgjisë Plastike u kundërshtua me një trailer që promovonte serialin. Objekti u etiketua në pamjen paraprake, e cila u transmetua në rrjetin Zeus.

“Gjatë gjithë videos promovuese, vendndodhjet dhe markat tregtare të paditësve përdoren dhe shfaqen rregullisht”, thuhej në dokumente.

Padia gjithashtu tërhoqi vëmendjen për individët në video që dukej se ishin pacientë.

Dokumentet ligjore thanë – “Të shqetësuar për atë që mund të ishte në pjesën tjetër të shfaqjes së planifikuar, paditësit duhej të vepronin.”

Rolli Pollie

Qëllimet e Kirurgjisë Plastike treguan gjithashtu një video të dytë që ata e gjetën problematike, duke pretenduar se pamjet përçmonin objektin dhe përdornin “vendndodhjet dhe markat tregtare”.

Paditësit po kërkojnë më shumë se 2 milionë dollarë dëmshpërblim.