Rrjedhjet e Tamra Judge dhe Shannon Beador Fighting në Londër

Klea

Rrjedhjet e Tamra Judge dhe Shannon Beador Fighting në Londër

Gjyqtari Tamra është ende në grahmat e grindjes së saj me Shannon Beador dhe Vicki Gunvalson. Fjala thotë se pas arrestimit të Shannon nga BDI, Tamra nuk u ndje aq mirë për të dalë në rrugë me ish-shoqet e saj. Pra, ajo u tërhoq nga turneu Tres Amigas.

Duke parë që ekuipazhi i mbetur nuk mund të bënte një turne në Dos Amigas, e gjithë gjëja u prish dhe Tamra mbeti të ushqehej me tërbimin e ish-shoqeve të saj. Dramës i shtuan raportet se Tamra po tregohej e sjellshme me Alexis Bellino, i cili kohët e fundit filloi të takohej me ish-in e Shannon.

Shikuesit e Real Housewives of Orange County e dinë se Tamra pëlqen një histori. Pra, siç pritej, pati zhurmë se e gjithë kjo kalvar u fabrikua. Nëse po, Tamra dhe Shannon po bëjnë mjaft performancën duke pasur parasysh një rrjedhje të fundit audio nga një udhëtim në Londër.

A e thirri Shannon sjelljen toksike të Tamrës?

Më 7 prill, komentatori i Bravo @bravoandcocktails_ postoi audion e rrjedhur të Tamra dhe Shannon në Instagram. Audioja ishte e vështirë për t'u deshifruar, por dëgjuesit e dhanë atë më të mirën. Titulli e transkriptonte Shannon duke thënë: “Kjo është ajo që bën Tamra, dehesh super, thua një mori gjërash dhe kërkon falje. Është një model. Ti lëndon njerëzit kur e bën këtë.” Um, Shannon, vetëm një sekondë…

Një komentues tjetër mendoi se Shannon tha, “Unë nuk dua të flas për gjërat e FBI”, për të cilën Tamra dyshohet se tha: “Jo, e kisha gabim. Kerkoj falje.” Nga atje, komentuesi u pajtua me transkriptimin e titullit – Shannon fajësoi Tamrën për pirjen, largimin dhe më pas kërkoi falje.

Kur Shannon vuri në dukje se Tamra i lëndon njerëzit me veprimet e saj, Tamra mund të jetë përgjigjur: “Më lëndon mua”. Komentuesit e tjerë u ndjenë pothuajse të sigurt që Tamra tha emrin e Vickit në fund të audios. Duke qenë se audio u filmua në Londër, një tjetër komentues tha me shaka, “Kjo nuk mund të jetë e mirë për marrëdhëniet me jashtë”.

Real Housewives of Orange County po transmetohet në Peacock.