Rreziku në konvikt: A e vrau Bethenny Frankel debutimin e aktrimit?

Klea

Rreziku në konvikt: A e vrau Bethenny Frankel debutimin e aktrimit?

Bethenny Frankel ka bërë zyrtarisht debutimin e saj të aktrimit Lifetime me Danger in the Dorm, por a është e mirë ish-ylli dhe sipërmarrësja e realitetit televiziv para kamerës kur i jepet një skenar? Le të jemi të qartë; Kjo nuk është hera e parë që Bethenny aktron. Ajo kishte dy role filmike dhe një rol të vogël në një shfaqje televizive në të kaluarën. Por kjo është ndoshta sfida e saj më e madhe si aktore deri më tani.

Për çfarë flet filmi Lifetime Danger in the Dorm?

Filmi i përjetshëm Danger in the Dorm është frymëzuar nga një nga veprat më të hershme të shkrimtares së vërtetë të krimit Ann Rule. Ai tregon historinë e studentes Kathleen, të luajtur nga Clara Alexandrova, pas vrasjes së shoqes së saj më të mirë të fëmijërisë në kolegj. Bethenny luan nënën tepër mbrojtëse të Kathleen, Joanne, e cila përpiqet të këmbëngulë që vajza e saj të kthehet në shtëpi mes sulmeve të mëtejshme në kampus. Sigurisht, nëse kjo do të ndodhte, nuk do të kishte asnjë film…

A është Bethenny Frankel i mirë në Lifetime's Danger in the Dorm?

Bethenny Frankel bën debutimin e saj të aktrimit gjatë gjithë jetës në Danger in the Dorm

Është e vështirë të gjykosh vërtet performancën e aktrimit të Bethenny në Lifetime's Danger in the Dorm. Në pjesën më të madhe, ajo duket se po mbështetet në personalitetin e saj aktual për të përcjellë karakterin e Joanne. Shumë nga rreshtat që ajo i thotë vajzës së saj në ekran, mund të imagjinoni që Bethenny t'i thoshte vajzës së saj adoleshente të jetës reale, Bryn. Me pak fjalë: ajo po luan veten.

Ndoshta kjo është arsyeja pse funksionon kaq mirë. Bethenny ndonjëherë përpiqet të arrijë të njëjtat nivele emocionale të Clara Alexandrova si Kathleen – e cila padyshim jep performancën e jashtëzakonshme të filmit – por ajo është ende një lojtare e vërtetë. Ajo e kanalizon amësinë e saj për të përcjellë saktësisht se si do të prisnit që një prind të përgjigjet në këtë skenar të errët dhe të rrezikshëm.

Clara është vërtet e shkëlqyer nga fillimi në fund. Ajo përdor ekspertizën e saj të aktrimit për të marrë karakterin e saj nga një vajzë e re me të gjitha muret lart, në një grua të fortë dhe të pavarur që e kupton se rrëzimi i këtyre mureve nuk është një shenjë dobësie, por në fakt një nga gjërat më të guximshme. mund te bej.

Rreziku në rishikimin e Konviktit: Cili është vendimi?

Rreziku i jetës në konvikt

Lifetime's Danger in the Dorm është një thriller i parashikueshëm, por i shikueshëm. Nuk do të ketë surpriza të mëdha për ata që e njohin mirë këtë zhanër, por gjithsesi ia vlen ta shikoni. Do të doja që të kishte më shumë mish rreth kockave të 20 minutave të fundit të filmit. Duhet të ketë një kreshendo të madhe emocionesh, por ato bien paksa.

Ndërsa Danger in the Dorm nuk do të shpallet si një nga më të mirët e Lifetime, çdo fans i Bethenny duhet të largohet nga shikimi i saj duke performuar. Dhe kush e di? Ndoshta ajo do të kthehet për më shumë role në filmin Lifetime në të ardhmen.