Rregullat e Vanderpump U anuluan pothuajse para Scandoval

Klea

Rregullat e Vanderpump U anuluan pothuajse para Scandoval

Ndërsa ju mund të mos jeni të njohur me emrin e Alex Baskin, ai është përgjegjës për disa programe shumë të rëndësishme Bravo. Ai qëndron si producent ekzekutiv i Real Housewives of Beverly Hills dhe spinoff-it të tij, Rregullat e Vanderpompës.

Ky njeri ka qenë i zënë pas sezonit 10 të Pump Rules, por sigurisht që nuk ishte parashikuar. Tronditja e Scandoval, e cila kërkonte xhirime të zgjatura, e vuri shfaqjen në qendër të vëmendjes deri në pikën e njohjes së Akademisë së Televizionit. Por sipas Alex, VPR ishte në terren të lëkundshëm përpara se të dilte lajmi i madh. Afati i ka detajet.

Vanderpump Rules ishte i vdekur në ujë

Alex e quan përparimin e sezonit 11, një “vazhdim i denjë i sezonit të kaluar”. A është megjithatë? Rachel Leviss nuk u kthye më kurrë në film, për një. Fansat nuk duket se janë të entuziazmuar kur duhet të shikojnë Tom Sandoval që zvarritet duke u kthyer në hiret e mira të të gjithëve.

PE shtoi, “Koha e [Scandoval] ka ndodhur të ketë qenë perfekt. Ishte çmenduri dhe provë se mund të ketë ende një monokulturë. Historia e Vanderpump është ajo e mbijetesës më shumë se çdo gjë tjetër.”

Pastaj Aleksi konfirmoi atë që të gjithë po mendonin. Shfaqja ishte në fazën e fundit dhe hodhi një Hail Mary. Ai tha, “Ne po dilnim nga një sezon i nëntë vërtet i vështirë dhe kishim shkarkimin e aktorëve para sezonit dhe pati një sezon me energji të ulët gjatë pandemisë. Për nder të rrjetit, ata na dhanë një tjetër drejtim dhe ne patëm një ringjallje gjithsesi.”

A do të ketë momentum sezoni 11?

Një ringjallje e përshtatshme që disa spekuluan se ishte sajuar në një përpjekje për të marrë pikërisht atë që morën – një shans i dytë. Për të qenë i drejtë, ky nuk është një kastë tespianësh të arrirë dhe dyshoj se Rakela do ta hidhte jetën e saj dhe do të hynte në mbrojtjen e dëshmitarëve për një kontroll.

Edhe deri tani në xhirimet e sezonit të 11-të, gjërat janë ende në ajër me xhirimet rreth Ariana Madix dhe Sandoval. “Ekziston një që ne ende po e kuptojmë edhe kaq thellë në prodhim. Përndryshe, ne kemi qenë duke filmuar me të tjerët dhe ishte një situatë që përfshiu të gjithë grupin, kështu që pasojat u ndjenë nga të gjithë.”

Nuk kishte pse të na tregonte. Ka qenë mjaft e qartë se shumica e anëtarëve të kastit u përqendruan në atë që i ndodhi Arianës dhe e bënë atë për veten e tyre. Kjo është ndoshta arsyeja pse ata kanë duruar në televizionin e realitetit.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules mbetet në prodhim.

NA THONI – JENI TË TRONDUR RREGULLAT E POMPËS ËSHTË POSHTË ME SAKTE? A JU BËN KJO TË MENDONI NDRYSHE PËR SKANDOVALIN?