Vanderpump Rules

Klea

“Rregullat e Vanderpump” Alum Max Boyens QËNGOH Ken Todd!

“Rregullat e Vanderpump” Alum Max Boyens QËNGOH Ken Todd!

Max Boyens ka adresuar sinqerisht largimin e tij nga TomTom, duke hedhur dritë mbi një dalje të diskutueshme nga restoranti në pronësi të përbashkët Ken Todd dhe realitet TV maven Lisa Vanderpump.

Rregullat e Vanderpompës

Në një pyetje dhe përgjigje të fundit me fansat, 32-vjeçari ish Vanderpomp Rregullat ylli zbuloi se mosmarrëveshjet financiare me Ken Todd çoi në vendimin e tij për t’u larguar në 2021.

“U largova nga lokali sepse nuk më pëlqente të punoja më atje (dhe) sepse Ken më kishte borxh para” Maks shpjegohet në një klip.

Ken Todd

“Ai më kishte borxh rreth 8,000 dollarë dhe nuk më pagoi. Dhe më duhej të përfshija një avokat dhe më pas ai më pagoi. Dhe e dini se çfarë tha ai? Ai tha ‘Nuk po të paguaj sepse e meriton. Unë po ju paguaj nga vullneti i mirë.’

Pavarësisht daljes shkëmbore, Maks u shpreh se çështja është zgjidhur që atëherë, duke iu referuar si një mosmarrëveshje që ka ndodhur “vite më parë”.

Max Boyens

e Maksit qëndroj në Vanderpomp Rregullati cili filloi gjatë sezonit të tij të tetë, mori një fund të papritur së bashku me disa anëtarë të tjerë të kastit për shkak të polemikave të kaluara, duke përfshirë cicërima raciste.

Pas shkarkimit të tij në qershor 2020, ai vazhdoi të punonte në TomTom për disa muaj përpara se të ndahej zyrtarisht në maj 2021.

Max Boyens

Ka thënë një i brendshëm dielli se e Maksit largimi erdhi nga mosmarrëveshjet për kompensimin dhe përfitimet.

“Nuk do t’i jepnin as sigurim shëndetësor apo rrogën që donte. Lisa nuk ofron asnjë personel me kujdes shëndetësor,” zbuloi burimi. “Pas vitesh dhe vitesh punë të palodhur, ai kishte mjaftueshëm kur ata ende nuk do ta vlerësonin aq sa duhet për sigurimin shëndetësor.”

Max Boyens

Duke reflektuar mbi fitimet e tij gjatë kohës së tij në shfaqje, Maks shpalosur më Lart dhe Adami në vitin 2023 ai fitoi rreth 4000 dollarë, duke theksuar sfidat financiare të rolit të tij.

“Ata më paguanin pak ose asgjë. Si një anëtar i ri i kastit, ju nuk bëni pagesë episodike, “tha ai.

Max Boyens

“Është thjesht një normë fikse. Nuk është aspak shumë, thjesht ju merr… dhe ju paguajnë gjithashtu në rritje.”

Përveç kësaj, e Maksit edhe jeta personale ka qenë temë diskutimi mes fansave. Marrëdhëniet e tij me anëtarët e tjerë të kastit, duke përfshirë takime të shkurtra me Scheana Shay, Katie Maloney, dhe Kristen Doute, kanë ngjallur polemika brenda Rregullat e Vanderpompës komunitetit.

Rregullat e Vanderpompës është në pauzë për sezonin 12.