Rregullat e pompës Tifozët dyshojnë se Ariana Madix do të largohet

Klea

Rregullat e pompës Tifozët dyshojnë se Ariana Madix do të largohet

Aktualisht, shumica e shikuesve do të pajtoheshin me këtë Ariana Madix është forca lëvizëse prapa Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11. Megjithatë, disa fansa do të argumentonin gjithashtu se ajo është bërë shumë e madhe për shfaqjen.

2023 filloi me një notë të hidhur për Arianën, po me skadovalin e të gjithëve. Por që atëherë, ajo po lulëzon. Ajo publikoi një libër, konkurroi në Dancing with the Stars dhe iu nënshtrua procesit të hapjes së një dyqani sanduiçësh me Katie Maloney (i cili në të vërtetë mund të hapet në një moment).

Sigurisht, mbi të gjitha kjo ishte Broadway. Ëndrrat e Arianës u realizuan kur ajo u hodh në rolin kryesor në Çikago. Me gjithë këtë sukses, ngre pyetjen nëse Ariana ka nevojë vërtet apo jo më VPR.

A do të largohet Ariana nga Pump Rules për një spinoff me Katie?

Në një diskutim në nënredditin e Vanderpump Rules, u/AccomplishedPhase750 bëri një postim të titulluar, “Edhe nëse ky *nuk është* sezoni i fundit i VPR…” Pjesa kryesore e postimit vazhdoi, “Shpresoj të jetë i fundit i Arianës. Ajo sapo i ka tejkaluar të gjitha. Ajo është e zgjuar dhe vërtet e talentuar, dhe do të doja ta shihja të largohej nga drama dhe të vazhdonte të ngrihej vetë.”

Posteri vazhdoi, duke thënë se Ariana ishte “thjesht më e mirë se të gjitha”, dhe nuk duhej ta duronte më atë. Shumë komentues ranë dakord, si ai që shkroi: “Pikërisht kjo është koha që ajo dhe Katie të vazhdojnë përpara. Ata po i afrohen të 40-ave dhe po lulëzojnë. Në përgjithësi, mendoj se ata duhet ta mbyllin shfaqjen.” Komentues të shumtë kërkuan një spinoff Dicka About Her.

Megjithatë, shumë komentues nuk mund të mos ishin dakord. Siç shkroi një përdorues, “Ariana nuk është më e mirë se VPR, dhe sapo të përfundojë kjo shfaqje ajo me të vërtetë do të zbehet në errësirë. Shfaqja është arsyeja pse ajo është në Broadway.” Në të njëjtën pikë, shumë fansa ranë dakord që një spinoff i Ariana thjesht nuk do të funksiononte. Siç tha një fans, “vetëm Ariana dhe Katie nuk kanë karizmën për të kryer një shfaqje televizive”.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.