Rregullat e pompës Prodhuesi pranon shansin e humbur me një histori

Klea

Rregullat e pompës Prodhuesi pranon shansin e humbur me një histori

Me Rregullat e Vanderpompës tani në sezonin 11, një producent post-ekzekutiv ka reflektuar mbi atë që mund t’u ishte treguar më shumë fansave. Reflektimi u soll nga Scheana Shay i të gjithë njerëzve.

Por le të mos ecim përpara. Prej rreth një viti, audienca është përfshirë në dramën mes Ariana Madix dhe Tom Sandoval në vazhdën e skandalit të tyre të mashtrimit. Përpara Scandoval-it, shikueshmëria e VPR po zvogëlohej.

Me gjithë fokusin te Tom dhe Ariana këto ditë, është pothuajse e vështirë të kujtosh atë që ndodhi më parë. Megjithatë, prodhimi nuk harron. Dhe si me çdo punë, ekziston një nivel i caktuar i dëshirës për të rishkruar të kaluarën.

Prodhuesi i Pump Rules reflekton mbi historinë “radikale”.

Më 7 mars, Bravo publikoi një intervistë që Scheana bëri me Natalie Neurauter, një producente post-ekzekutive në Vanderpump Rules. Natalie filloi si një redaktore e historive, një nga njerëzit e ngarkuar për të marrë pamjet dhe për t’i ngjeshur ato për t’iu përshtatur çdo episodi. Gjatë intervistës, Scheana pyeti: “A ka pasur ndonjë histori që do të kishit dashur t’i kishit eksploruar më shumë?”

“E di që e gjithë bota ishte magjepsur nga fakti që Ariana dhe Kristen Doute u bënë miq,” u përgjigj Natalie. “Kjo lloj gjëje na rrëmbeu. Thjesht u ndje sikur, papritur, kishte ndodhur. Kjo është një pengesë e vështirë për t’u kapërcyer në një miqësi – të ndash një ish. Sidomos ai që e ka lënduar aq keq njërin prej jush në atë kohë.”

Tifozët e vjetër të VPR-së do ta kujtojnë kur Tom pranoi se kishte tradhtuar Kristen me Arianën në sezonin 2. Kur Ariana kërkoi nga Kirsten për mbështetje pas Scandoval, ajo vuri në dukje ironinë. Në atë pikë, Natalie pranoi se situata ishte aktualisht “shumë më e kuptueshme. Por në atë kohë, ndihej radikale.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.