Rregullat e pompës ndalohen nga xhirimet në Schwartz & Sandy's

Klea

Rregullat e pompës ndalohen nga xhirimet në Schwartz & Sandy’s

Schwartz & Sandy’s supozohej të ishte një punë e madhe për yjet e Vanderpump Rules Tom Schwartz dhe Tom Sandoval. Fatkeqësisht, Sandoval në thelb e shpërtheu atë. Për çfarëdo arsye, Schwartz ruan marrëdhënien e tij sikofantike me Sandoval, edhe pasi ai shkatërroi jetën e tij dhe mori Schwartz-in me vete.

Ndërsa disa prej kastit të Pump Rules e kanë mirëpritur Sandovalin përsëri në grup pasi fjalë për fjalë gënjeu të gjithë, Schwartz & Sandy’s nuk është aq falës. Ju nuk do të shihni asnjë atmosferë humori nga restoranti në kamera këtë sezon, sepse VPR është ndaluar të filmojë brenda. US Sun ka detajet.

Kamerat janë ndaluar, fëmijë

Pasi Sandoval mashtroi Ariana Madix-in, S&S u dogj nga fansat që ishin përkrah Arit. Restoranti vuajti nga disa vlerësime të rënda negative pasi një nga pronarët adash nuk mundi të mbante gjërat e tij së bashku.

Një vit larg Scandoval dhe është shumë e qartë se Sandoval nuk ka mësuar asgjë të mallkuar. Ai është ende i ngacmuar dhe ka shkuar aq larg për të fajësuar Arianën për mënyrat e tij të liga. Qëndrimi i tij aktual nuk po i ndihmon reagimet negative ndaj lokalit të tij dhe para xhirimeve të sezonit 11, dikush mori një vendim ekzekutiv. Ju kujtohet Greg Morris, i cili qartësisht nuk e ka pëlqyer kurrë Sandoval? Po, ai tundi sëpatën mbi këtë.

“Produksioni u ndalua nga xhirimet në Schwartz & Sandy’s për sezonin 11. Kishte aq shumë toksicitet që synonte restorantin,” ndau një burim i brendshëm. “Sasia e bollshme e toksicitetit të synuar në restorant çoi në shumë probleme me stafin. Nëse po punonte atje për arsye të gabuara, si përpjekja për të tërhequr vëmendjen e kamerës ose presioni i shtuar që ata morën gjatë përpjekjes për t’u shërbyer mysafirëve, “shtuan ata.

Kështu, kur Selfish Sandy bëri zgjedhje budallaqe të jetës që ndikuan në biznesin e tij, të tjerët zbritën me anijen. Megjithatë, ajo gjurmon, pasi Tom mendon vetëm për veten 99% të kohës. Pjesa e mbetur prej 1% shkon te kujdestaria e tij, Schwartz.

Burimi tha se S & S “kaloi një kohë shumë të vështirë” dhe vendosja e asaj rrëmujë në televizion nuk ishte ajo që Greg kishte në mendje kur u bashkua me Sandoval dhe Schwartz.

Greg “mori kontrollin” – më në fund

“Greg mori kontrollin dhe nuk lejoi që kamerat të filmonin në Schwartz & Sandy’s. Sepse ai ndihej sikur restoranti dhe të gjithë ata që punonin aty ishin në shënjestër të padrejtë. S & S mori një goditje të madhe dhe Greg mendoi se xhirimet atje do ta prishnin biznesin më shumë sesa ishte shkatërruar tashmë pas skadovalit.”

Jo më kot, Gregu kishte të drejtë që tërhoqi spinën. Të gjithë mund të shohim se si po vepron Sandoval në kohën e tanishme, Greg thjesht nuk dëshiron që biznesi të vuajë më tej për shkak të veprimeve të një personi.

Do t’ju duhet të shikoni dramën të shpaloset shumë, shumë larg nga Schwartz & Sandy’s këtë sezon. Kapni rregullat e Vanderpump të martën në orën 20:00/ET në Bravo.