Rregullat e pompës Alex Baskin Pse dëshiron që skandovali të mos ndodhte

Klea

Rregullat e pompës Alex Baskin Pse dëshiron që skandovali të mos ndodhte

Nuk është sekret që Rregullat e Vanderpompës ishte në terren të lëkundur pas transmetimit të sezonit 9. Por Bravo i dhuroi shfaqjes një sezon të dhjetë, duke shpresuar se Pump Rules mund të rimarrë magjinë. Epo, sezoni 10 na solli Skandoval, falë lidhjes së Tom Sandoval dhe Rachel Leviss. Kamerat u kthyen për të regjistruar reagimet e aktorëve dhe ribashkimin e zjarrtë të sezonit 10. Pra, nëse Scandoval rriti vlerësimet dhe i jepte shfaqjes dy nominime për Emmy, pse do ta bënte producenti ekzekutiv Alex Baskin uroj që skandali të mos ndodhë kurrë?

Alex tha se Sezoni 10 i Rregullave të Pompës mund të qëndrojë në meritat e veta

Alex ishte i ftuar në podcast-in e yllit të VPR, Lala Kent, Give Them Lala. Pra, Lala shkoi atje. Ajo e pyeti Alexin pse ai e quajti Scandoval “gjëja më e keqe që ka ndodhur ndonjëherë” në shfaqje.

“Në kundërshtim me atë që disa njerëz në zona të caktuara kanë thënë për atë polemikë që shpëtoi shfaqjen, e vërteta është se ne po bënim një shfaqje të mrekullueshme në sezonin 10. Në fakt, ne kishim bërë një sezon të mrekullueshëm,” shpjegoi Alex. “Ishte një sezon rikthimi dhe audienca ishte në të.”

Po, Sezoni 10 ishte një përmirësim dhe kishte disa nga atmosfera e vjetër e rregullave të pompës. Por të thuash se Scandoval nuk ishte qershia në krye është e çuditshme.

“Ndjeva sikur ekziston rreziku të digjem shumë shpejt dhe me shkëlqim. Mendova gjithashtu, ‘Kjo është e vetmja gjë që do t’i ndodhë këtij grupi që ka kërcënuar t’i copëtojë të gjithë’, tha ai. “Gjithçka tjetër ka qenë diçka që ne mundëm ta kapërcenim dhe nuk e dija se mund t’i bashkonim sërish pjesët.” Ai kishte momente të etur që Skandovali “nuk ndodhi kurrë”. Përsëri, më duket e çuditshme.

“[My opinion] mund [change] dhe [there were] gjëra të tjera që kanë dalë prej saj si The Valley, “tha Alex për spinoff. “Mund të ketë ndodhur ose jo nëse nuk do të kishte ai momentum. Gjërat ndryshojnë në mënyra të papritura. Por kjo është mënyra që kam ndjerë për një kohë dhe kjo është ende analiza ime,” shtoi ai.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.