Tom Sandoval

Klea

Rrëfimi i vetëvrasjes së Tom Sandoval shkakton tronditje përmes Lisa Vanderpump

Rrëfimi i vetëvrasjes së Tom Sandoval shkakton tronditje përmes Lisa Vanderpump

Tom Sandoval rrëfeu se po luftonte me mendimet e vetëvrasjes pas lidhjes së tij me Raquel Leviss doli në dritë.

Lisa Vanderpump

Gjatë episodit të së martës së Rregullat e Vanderpompësylli i realitetit foli për rënien e shëndetit të tij mendor pas zbulimit, pasi yjet e tij vazhduan të njollosin reputacionin e tij.

“Unë luftoj me vetëvrasjen e f-king,” Sandoval40, iu zbulua Lisa Vanderpump. “Isha i varur nga një fije. Muret e tua fillojnë të mbyllen. Nuk mund të shohësh jashtë, si lëndimin, dhimbjen,” u shpreh më tej ai në një rrëfim.

“Nuk mund të ëndërrosh për ditë më të mira. Po arrija në pikën ku ndihesha, cila është pika e f-mbretit?”

Tom Sandoval

Lisa Vanderpump u befasua nga Sandoval’s rrëfim, duke deklaruar para kamerave se ajo e kishte këshilluar këngëtaren në mars 2023 që ta informonte nëse kishte përjetuar ndonjëherë ndjenja vetëvrasëse pas skandalit të mashtrimit me bombë.

Tom Sandoval

“Tom Sandoval më siguroi pas ribashkimit kur e thirra në makinë rrugës për në shtëpi. Unë i thashë, ‘Ti më premton, Tom. Nëse ndonjëherë keni ndonjë mendim të tillë.’ Ai tha: ‘Unë nuk jam ai person. Nuk do ta bëja këtë,” shpjegoi ajo.

“Kështu që ta dëgjoj atë të thotë se i ka pasur ato mendime dhe nuk më ka telefonuar, kjo e frikëson mbretin që jeton jashtë meje. Pasi humba motrën time të vetme nga vetëvrasja, nuk mund ta dëgjoj këtë dhe nuk bëj asgjë për të.”

Tom Sandoval

Më vonë, Lisa63, foli me bashkë-yll Tom Schwartzi cili gjithashtu mori pjesë në mbledhje, për të diskutuar “mendimet e errëta” të Sandoval.

“Ai ishte aq i ulët sa në fakt tha: “Kam pasur disa mendime vërtet të errëta”, shpjegoi ajo.

“Kur e dëgjoj këtë, kjo më frikëson jetën, sepse vëllai im më tha një gjë të ngjashme dhe pastaj, papritur, është tepër vonë.” Lisa vazhdoi.

Më pas ajo kërkoi Schwartz për të mbledhur pjesën tjetër të kastit për një udhëtim në Liqenin Tahoe në një përpjekje për të “ndihmuar në ndryshimin e gjithë kësaj narrative”.

Tom Sandoval

Megjithatë, grupi nuk ishte i hapur ndaj idesë, me Sandoval’s ish e dashura Ariana Madix38, duke mos treguar asnjë pendim pasi ajo pretendoi se ish-i i saj “shkatërroi” vetë sistemin e tij të mbështetjes. Sandoval dhe Ariana ishin në një lidhje nëntëvjeçare përpara se ai ta tradhtonte Rakelës.

Tom Sandoval

Dancing With the Stars Alum zbuloi aferën “mujore” kur një video e papërshtatshme e ish mbretëreshës së bukurisë u shfaq në telefonin e Sandoval në mars 2023.