Ronnie Ortiz-Magro 'Do të donte' Kthimin e Përhershëm të Jersey Shore

Klea

Ronnie Ortiz-Magro ‘Do të donte’ Kthimin e Përhershëm të Jersey Shore

Ronnie Ortiz-Margo thotë se dëshiron të rikthehet Jersey Shore: Pushime familjare kohë e plotë.

Ylli i realitetit nuk është shfaqur në serial me kohë të plotë që nga viti 2022. Megjithatë, ai tha për TMZ se shpreson për më shumë paraqitje në të ardhmen.

“[I’m] këtu dhe atje”, tha ai. “Shpresojmë, ju do të shihni shumë më tepër nga unë me kalimin e kohës.” Në vitin 2021, Ronnie u arrestua për një incident të dhunës në familje mes tij dhe të dashurës së tij, Saffire Mattos. Pavarësisht se u arrestua, nuk u ngrit asnjë akuzë dhe më vonë, ai njoftoi largimin e tij nga seriali.

Vetëm kjo ka të ngjarë pse e ardhmja e Ronnie në shfaqje është e paqartë. Edhe atëherë, vendasja e Jersey është e etur të hidhet përsëri në dele. “Vetëm koha do ta tregojë,” tha ai. “Do të doja ta bëja [and] I dua anëtarët e mi të kastit [and] Tifozët.”

A është Ronnie në një vend më të mirë?

Së fundmi, Mike “The Situation” Sorrentino foli për rikthimin e mundshëm të Ronnie pas të kaluarës së tij të dhunshme. Sipas Jersey Shore OG, ndërsa Ron vazhdon të punojë me veten, aq më shumë shikues do ta shohin atë në përzierje.

“Unë kam pasur, për shumë muaj, gjithmonë kontrolle me Ron tashmë… dhe ndërsa ai vazhdoi të bënte gjënë e duhur, ne e pamë Ron më shumë, dhe kjo është arsyeja pse ju e shihni atë në sezonin e këtij viti, sepse ai, ju e dini, vazhdoi për të bërë gjënë e duhur”, tha ai.

Ndërsa sezoni 6 i shfaqjes MTV zhvillohet, Ronnie do të bëjë disa paraqitje të ftuar si një anëtar i kastit të përsëritur. Ky sezon paraqet gjithashtu rikthimin e Sammi “Sweetheart” Giancola – ish e dashura e Ronnie – pas më shumë se 10 vitesh. Në lidhje me ribashkimin e çiftit, Ronnie ngacmoi se fansat e shfaqjes do të duhet të presin dhe të shohin.