Sister Wives

Klea

Robyn dhe Meri Brown e bashkëshorteve të motrës rrëfejnë se kanë mbajtur gjurmët e ditëve që Kody kaloi me secilin bashkëshort

Robyn dhe Meri Brown e bashkëshorteve të motrës rrëfejnë se kanë mbajtur gjurmët e ditëve që Kody kaloi me secilin bashkëshort

Robyn Brown ka pasur pjesën e saj të uljeve dhe ngritjeve me shokët e saj Gratë Motra — megjithatë herë pas here, ata bashkohen mbi përvojat e tyre të përbashkëta si e Kody Brown bashkëshortet.

Meri Brown

Në episodin e transmetuar të dielën, 17 shtator, Robin dhe Meri Brown kuptojnë se ata të dy kanë mbajtur gjurmët se sa ditë është 54-vjeçari Kodi ka kaluar me secilën nga gratë e tij.

“Më kujtohet se ishte një kohë kur nuk ishte aq mirë [between us],” Meri52, tregon Robin. Dhe ai vazhdoi të më thoshte, ‘Ti po merr gjithë këtë kohë shtesë. Unë jam me ju gjatë gjithë kohës dhe jam me ju më shumë se sa jam Janelle apo Kristina, blah blah blah.’ Dhe unë jam si, “Unë nuk e shoh atë.” Pra, fjalë për fjalë fillova të mbaj gjurmët, jo se ku ishte, por kur ai ishte me mua, dhe unë isha më pak se një e treta.”

Robin vëren me dëfrim se është “vërtet qesharake” kjo Meri përdoret për t’u angazhuar në të njëjtën praktikë të gjurmimit të ditëve, duke zbuluar se edhe ajo po ashtu.

“Ishte, për shembull, një ose dy muaj në Vegas ku Kristina po thoshte se nuk po kalonte kurrë kohë në shtëpinë e saj,” Robin kujton. “Dhe më kujtohet se si shkova: “Kjo është vërtet e çuditshme. Ndjehem sikur ai thjesht nuk ka qenë këtu.’ Dhe kështu fillova ta gjurmoja, dhe po, gjeta të njëjtën gjë, se ai nuk ishte aq shumë me mua.”

Robyn Brown

Gjatë një segmenti rrëfimi, Kodi pranon se kishte një periudhë kur ai kaloi afërsisht një muaj ekskluzivisht me Christine. “Kisha tre gra të tjera që ankoheshin”, kujton ai. “Por [Christine] pushova së ankuari dhe thashë: “Unë thjesht po testoj diçka, por dua të shoh nëse ky person do të jetë i lumtur”. Dhe funksionoi, por ishte, si fjalë për fjalë, gratë e tjera kishin një ditë, dy ditë në muaj. Ishte qesharake.”

Kody Brown

Kristinai cili u nda Kodi në nëntor 2021, pranoi se kishte një kohë kur ajo gëzonte një muaj vëmendje më të përqendruar nga bashkëshorti i saj i atëhershëm, por theksoi se ishte një rrethanë e përkohshme dhe periudha harmonike përfundimisht mori fund.

Kody Brown

“Më kujtohet se mendoja, ‘Oh, zot, ai më në fund do të balancojë programin e tij. Kjo do të jetë super e mrekullueshme’” Kristina, 51-vjeç, tregon kamerën. “Dhe pastaj u kthye menjëherë atje ku ne me të vërtetë nuk e shihnim aq shpesh dhe ishte vetëm në mbrëmje. Ai thjesht preferoi të ishte në shtëpinë e Robyn pjesën tjetër të kohës. Për një muaj, unë e mora atë aq sa Robyn e mori pjesën tjetër të kohës – pjesën tjetër të 59 muajve. Sepse ai nuk ishte as në shtëpinë e Xhenelës dhe të gjithë e dimë se nuk ishte e Merit shtëpi.”

Christine Brown

Kur Kristina hyri në një martesë shpirtërore me Kodi në vitin 1994, Kodi ishte tashmë zyrtarisht i martuar me Meri dhe gjithashtu ishte i bashkuar shpirtërisht me Janellei cili tani është 54. Familja u zgjerua më tej në vitin 2010 kur Robin u bë pjesë e saj. Në një lëvizje strategjike në vitin 2014, Kodi e divorcuar Meri të martohen ligjërisht Robinduke e lejuar atë të adoptojë fëmijët e saj nga një marrëdhënie e kaluar.

Gratë Motra

Shtypni play për të parë më poshtë.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.