Sister Wives

Klea

Robyn Brown hedh bombën: Divorci masiv i ‘Sister Wives’ lidhet me incidentin e Dark Vegas!

Robyn Brown hedh bombën: Divorci masiv i ‘Sister Wives’ lidhet me incidentin e Dark Vegas!

Robyn Brown po shikon pas në periudhën kohore që shënoi fillimin e fundit për poligamët Kafe familjare.

Gratë Motra

Gratë Motra Ylli reflekton mbi ish-bashkëshortet e motrës së saj, Meri, Janelle dhe Christine Brown, dhe prishja e familjes që ndodhi si marrëdhëniet e tyre me Kody Brown i erdhi fundi.

“Unë mendoj se filloi kur ne ishim në Las Vegas,” tha 45-vjeçari për People.

Gratë Motra

Robin tregoi për ndërrimet që ndodhën kur fëmijët e tyre përkatës filluan të largoheshin nga shtëpia dhe të jetonin vetë.

Ajo tha: “Kështu që fokusi i tyre filloi të zhvendosej tek fëmijët që janë larguar nga shtëpia për të jetuar jetën e tyre, në vend që të fokusohen në marrëdhënien e tyre me Kodi.”

Kody Brown

Robin pohoi se gratë e tjera pushuan së punuari në martesat e tyre me Kodi si dhe marrëdhëniet e tyre me njëri-tjetrin.

“Filloi të fokusohej shumë në atë drejtim, sa i përket pushimeve dhe gjërave të tilla,” tha ajo.

Robyn Brown

Robin pohoi se familja plural filloi të ndahej në Las Vegas dhe ndarja u përkeqësua pasi klani u zhvendos në Flagstaff, Arizona. Ajo vuri në dukje se katër gratë u “ndanë gjeografikisht” dhe “nuk ishin në jetën e njëra-tjetrës aq rregullisht”.

“Kjo na bëri të ndiheshim më të pavarur nga njëri-tjetri,” shpjegoi ajo. “Ishte më e lehtë thjesht të mos kalonim kohë së bashku, sepse ishte më e vështirë të hipje në makinë dhe të shkosh në shtëpinë e dikujt dhe më pas të përpiqesh të kuptoje nëse kaloni nëpër dëborë në shtëpi dhe gjëra të tilla. Dhe kështu mendoj se ky ishte hapi tjetër.”

Janelle Brown

Robin deklaruan se përmbledhja e planit të tyre të ardhshëm të strehimit, i cili përfshinte një vendim të mundshëm për të jetuar “në një shtëpi ose ndërtimin e një shtëpie”, zbuloi shumë probleme.

Meri Brown

Ajo tha: “Unë mendoj se shumë çështje që ishin pjesë e së kaluarës së tyre filluan të shfaqen. Ishte përpara se të vija unë në familje, filluan të shfaqen këto çështje për të jetuar së bashku dhe ata filluan të flisnin për këtë.”

Christine Brown

Robin tha se pandemia COVID-19 krijoi një “stuhi të përsosur” brenda marrëdhënieve të ndryshme.

“Nuk ishim aq të bashkuar dhe të gjithë [was] mosmarrëveshje se si ta trajtoni atë. Dhe u bë kjo luftë dhe njerëzit ishin kaq të pavarur deri në atë moment, “tha ajo.

Meri Brown

Robin gjithashtu pohoi se mosha luajti një rol në çështjet ndërmjet Kodi dhe tre ish-bashkëshortet e tij.

“Unë mendoj se është gjithashtu një lloj gjëje moshe,” shtoi ajo. “Ajo që kam dëgjuar është se arrin në një pikë ku nuk interesohesh apo kujdesesh aq shumë, ose thjesht bëhesh më i pavarur si një grua në martesë dhe po aq i fiksuar apo i interesuar për ndoshta bashkëshortin tënd. dhe gjithcka.”

Robin vazhdoi — “I kam dëgjuar të gjithë të flasin rreth, ‘Epo, nuk e di nëse e dua më këtë’ ose, ‘Dua thjesht diçka ndryshe’, ose, ‘Isha mirë me këtë dhe si kjo po shkoja, por tani nuk jam mirë duke pranuar atë që ka qenë.’”

Christine Brown

Kristina dhe Kodi njoftuan se po e quanin dorëheqjen në nëntor 2021, pas një martese shpirtërore 25-vjeçare. Nëna e gjashtë fëmijëve vazhdoi të gjente përsëri dashurinë dhe u martua me bashkëshortin e tanishëm, David Woolley, në tetor. Janelle ndoqi hapat e saj një vit më vonë, në dhjetor 2022. Meri dhe Kodi konfirmoi se ata zyrtarisht po ndaheshin pasi ishin martuar për 32 vjet, muajin pasardhës.

Gratë Motra

Gratë Motra: Një për Një speciali vazhdon të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.