Robert Jr i RHOSLC, djali i Mary Cosby, u akuzua për dhënie të identitetit të rremë policisë

Klea

Robert Jr i RHOSLC, djali i Mary Cosby, u akuzua për dhënie të identitetit të rremë policisë

Derisa Mary Cosby ka nxitur marrëdhëniet me “miqtë” e saj në Amvisat e vërteta të Solt Lake Citydjali i saj ka zhvilluar një marrëdhënie të ngushtë me organet e zbatimit të ligjit të Salt Lake City.

Pas fotove të Robert Cosby Jr. u shfaq në rrjetet sociale me një tufë droge, më vonë mësuam se ai ishte arrestuar edhe në vitin 2022 për BDI dhe posedim droge. Maria duhej të vinte për ta nxjerrë nga burgu. Imagjinoni si shkuan ato biseda.

Tani, ne kemi mësuar edhe më shumë probleme ligjore për djalin e Marisë. Në fillim të këtij viti, ai u kap nga policia pasi menduan se po përpiqej të hynte në një banesë. Ai u dha atyre informacione të rreme, gjë që e futi në më shumë probleme ligjore. US Sun raportoi të gjitha detajet.

Një ditë tjetër, një tjetër tarifë

Arrestimi i fundit i Robertit ndodhi në maj 2023. Gjithçka filloi kur dikush në një pallat banimi thirri policët sepse menduan se panë dikë që hynte në shtëpinë e fqinjit të tyre. Rezulton se ishte Robert Jr. dhe një vajzë e paidentifikuar. Ndoshta ishte gruaja e tij e re për të cilën Maria nuk dinte.

Sido që të jetë, kur policët u shfaqën, Roberti dhe vajza u hodhën nga ballkoni i katit të 3-të. Policët i prisnin në fund, kështu që të gjitha ato teatrale ishin për asgjë. Më pas, kur policët i kërkuan letërnjoftimin, ai u dha një të rreme.

Raporti i policisë thoshte: “Cosby ofroi [an officer] me një numër patentë shoferi në Arizona… që dërgimi u kontrollua dhe nuk iu kthye askujt dhe më vonë u konstatua se ishte një ID e rreme.”

Oficeri e ka akuzuar atë se ka dhënë informacion të rremë në polici. Ai gjithashtu vuri re se Roberti mbante një monitor të kyçit në këmbën e majtë dhe pranoi se ishte në arrest shtëpiak! Pra, pse ishte në këtë apartament me një femër të paidentifikuar duke u hedhur nga ballkoni?

Ironikisht, apartamenti në të cilin policët menduan se Roberti po përpiqej të depërtonte i përkiste një shoku. Ata nuk po vidhnin asgjë, kështu që ai të paktën shmangu të shkonte në burg për thyerje dhe hyrje. Ai u largua me një citim. Megjithatë, është një model shqetësues i sjelljes së keqe dhe përplasjeve me ligjin. Le të shpresojmë se Maria mund ta rregullojë atë.

Real Housewives of Salt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.