Rindezja e The Housewives Real of New York nuk është një dështim

Klea

Rindezja e The Housewives Real of New York nuk është një dështim

I ri Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut sapo është lëshuar, dhe ju e dini çfarë, nuk është aq keq. Edhe pse Singer Stinger mungon, Dorinda Medley nuk po bën më asgjë të bukur dhe Sonja Morgan dhe Luann de Lesseps kanë spinoff-in e tyre; diçka në lidhje me ekskluzivitetin e ri Big Apple ndihet e freskët dhe e rritur.

Ndërsa fansat e Bravo janë mësuar me versionin më të vjetër të New York City dhe Upper East Side, i cili tregonte se si jetonin gratë mbi 50 vjeç, kjo grup i ri i grave është një kujtesë e mirëpritur se si është të jesh një grua që punon në qytetin e madh. Edhe pse nuk është Sex and the City, rindezja nuk duhet humbur.

Gratë përshëndesin nga të gjitha bashkitë

(Foto nga: Cindy Ord/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Sai De Silva, Ubah Hassan, Erin Dana Lichy, Jenna Lyons, Jessel Taank dhe Brynn Whitfield po përqafojnë të gjithë atë që do të thotë të jesh një amvise RHONY pasi Molla e Artë ishte një sinjal i një prej ekskluziviteteve më të dashura të transmetuara për 14 sezone. Më shumë se thjesht Manhattan do të shfaqet për rifillimin e Real Housewives of New York City, gjë që emocionon shikuesit. Ky është një përmirësim fantastik që do t’u tregojë shikuesve, të cilët përndryshe nuk do të kishin mundur ta shihnin qytetin, se ka shumë më tepër në secilën prej bashkive ku banon gruaja e re.

Ubah mbolli rrënjë në Manhattan, konkretisht Columbus Circle. Monumenti është më i njohur për Dyqanet në Rrethin e Columbus. Ajo tërheq 16 milionë vizitorë çdo vit dhe është një vend i mrekullueshëm për të jetuar një modele. Erin e quan shtëpinë Tribeca, e cila është e famshme për festivalin e filmit që themeloi Robert De Niro.

Jenna ka një jastëk me një dollap të mahnitshëm këpucësh në SoHo. Ka kuptim, pasi është distrikti i modës i qytetit. Sai jeton në Brooklyn, i cili po rritet dhe po vjen. Fansat e kanë parë tashmë krenarinë e saj në zotërimin e gurit të saj të murrmë pasi shikoi në dritare si një vajzë e vogël.

Brynn, zuzari i mundshëm i grupit, vjen nga West Village. Ky seksion i Manhatan-it ofron butikë, restorante dhe rrugë të çuditshme në modë, disa prej të cilave janë ende me kalldrëm. Jessel e pëlqen apartamentin e saj në Chelsea. Kjo lagje është e njohur për lagjen e saj të artit dhe është vendi për të blerë pasuri të paluajtshme.

Jenna është kali i errët për t’u parë

Jenna Lyons
(Foto nga: Nathan Congleton/NBC/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Ish-drejtori ekzekutiv kreativ dhe presidenti i J.Crew doli nga porta si amvisa e re misterioze RHONY. Jo vetëm që është më e vjetër se disa nga gratë e tjera në moshën 55-vjeçare, por Jenna gjithashtu duket se ka një ton mençurie nga e cila mund të mësojnë të gjithë anëtarët e tjerë të kastit. Mendimi i Jenna-s për botën rreth saj është eklektik, por diçka në lidhje me çuditshmërinë e saj funksionon. Qoftë nëse janë bluzat e saj gri të përziera apo bluzat me prerje të ulët, Jenna godet.

Shikuesit e Bravo do ta njohin më mirë ndërsa ajo ndan më shumë për jetën e saj. Së pari, kjo grua i njeh etiketat e saj dhe i do thellësisht veshjet e saj. Por ajo u shfaq gjithashtu si lezbike nga New York Post. Në një episod të fundit, nëna e një fëmije e pranoi përvojën e saj të hidhur, duke thënë: “Ndërsa ishte shkatërruese dhe ndoshta një nga gjërat më të vështira që kam përjetuar ndonjëherë, unë jam ende jashtëzakonisht mirënjohëse për sa mirësjellës ishin të gjithë në zyrë. Të gjithë ishin të pabesueshëm. Jo nëna ime, por të gjithë të tjerët.”

Brynn Duke pasur parasysh bukuri jugore Landon Vibes

Foto nga Dia Dipasupil/Getty Images

Siç thamë, Brynn do të jetë një problem, por i shkëlqyeshëm për TV. Ndërkohë që disa shikues po e krahasojnë pamjen e saj me atë të Meghan Markle dhe Mandy Moore, mësuesja e certifikuar e jogës po jep atmosferë të Landon Clements nga Sharmi jugor. Fansat do të kujtojnë Kathryn Dennis të akuzuar Landon për një lidhje me Thomas Ravenel. Të dy Landon dhe Brynn janë jashtëzakonisht flirtues me etiketën më të re të amvisave RHONY që lexon: “Më pëlqen të qesh, por më bëj të çmendur dhe do të dal me babin tënd”.

Brynn, ashtu si Landon, duket se kënaqet duke trazuar tenxheren dhe duke shkaktuar dramë brenda rrethit të miqve të saj. Episodi i parë tregoi Brynn duke ritreguar një histori të ekzagjeruar të djathit-gate. Ndërsa fansat nuk janë ende të sigurt se si ndihen për Brynn-in, skemat e saj ia vlen të shikohen sezonin e ri. Edhe nëse jeni një tifoz i vendosur i vjetër i Real Housewives of New York City, ne ju nxisim t’i jepni një shans rindezjes; ju nuk do të pendoheni.

NA THONI – A MENDONI DO TË BËNË MIRË AMAMIVESET E VËRTETA TË RINDARJES SË NJU JORKUT?