Judge Judy

Klea

Rikthimi televiziv i Judge Judy parashikon probleme për ish-rrjetin

Rikthimi televiziv i Judge Judy parashikon probleme për ish-rrjetin

Gati për një përballje gjyqësore?

Gjyqtarja Judy Sheindlin po organizon rikthimin e saj televiziv këtë vjeshtë, duke u përballur me rishfaqjet e CBS të shfaqjes së saj ikonë, Gjyqtarja Judy.

Gjyqtarja Judy

Pas përfundimit të serisë së saj shumë të suksesshme gjyqësore të sindikatës Gjyqtarja Judy me CBS në 2021, pas një ecurie të jashtëzakonshme 25-sezonale, Sheindlin nuk është ngadalësuar. Krahas producentit të saj ekzekutiv dhe ish-ekzekutivit të CBS, Scott Koondel, ajo lansoi Judy Justicenjë seri e re e sallës së gjyqit, përmes Sox Entertainment në platformën e transmetimit Freevee të Amazon në të njëjtin vit.

Tani, gjyqtari televiziv me fitimet më të larta do të kthehet në TV tradicional këtë vjeshtë, pasi ka siguruar leje transmetimi në 95% të tregjeve amerikane. Kjo vjen pavarësisht përpjekjeve të CBS për ta “mbajtur Judy jashtë tregut”, siç zbuloi një burim i brendshëm për Page Six.

Gjyqtarja Judy

CBS po vinte shumë baste në tregjet lokale që do të bënin përsëritje të programit të mëparshëm të Sheindlin, por u befasuan kur ajo prezantoi një ofertë të re. Judy Justicepër stacione për të blerë.

Një burim përmendi se CBS tani është në një situatë të vështirë, duke i detyruar të tregojë përsëritje të Gjyqtarja Judy që kanë më pak vlerë në treg, ndërkohë që konkurrentët mund të transmetojnë episode të reja të Judy Justice.

Gjyqtarja Judy

Sipas Variety, CBS po përpiqet të sigurojë kohë më të mirë dhe tarifa të larta për rishfaqjet e tij, ndërsa “Sox është i vendosur të manovrojë shfaqjen e vjetër, duke synuar të kapë stacionet dhe lojërat më të mira për 'Judy Justice'”.

Megjithatë, të brendshëm sugjerojnë se kjo situatë konkurruese mund të ishte shmangur. Pati diskutime rreth “Judy Justice” që do të merrte rolin e emisionit të gjatë të CBS gjatë ditës, Biseda. Siç e shprehu një burim, “The Talk” nuk do të arrijë kurrë statusin e Pamja.

Divizioni i sindikatës së CBS mban të drejtat për serinë origjinale “Judge Judy”, duke ofruar episode në stacione të ndryshme që nga përfundimi i serialit në 2021.

Gjyqtarja Judy

Një burim nga departamenti i sindikatës së CBS tha: “'Gjyqtari Judy' ka qenë një shtyllë në formacionin tonë të sindikatës për shumë vite. Ne posedojmë të gjithë bibliotekën për licencim… orari ynë është mjaft i ngjeshur.”

Ky burim gjithashtu nuk ishte në dijeni të ndonjë diskutimi rreth Biseda duke u zëvendësuar nga Judy Justice.

Gjyqtarja Judy

Megjithatë, producenti i saj ekzekutiv u përmbajt nga komentet në CBS, në vend të kësaj duke theksuar apelin e qëndrueshëm të gjyqtarit: “Ajo është një qendër energjike me një ndjekës të konsiderueshëm të përkushtuar”, të cilët “do të kalojnë me të nga transmetimi në transmetim dhe nga transmetimi në kabllor. Nëse ajo do të shfaqej në një billbord në Times Square, ajo do të tërhiqte një turmë aq të madhe sa ajo në natën e Vitit të Ri, “tha Koondel.

Judy Justice transmetohet në platformën e transmetimit Freevee të Amazon me Gjyqtarja Judy rishfaqjet e disponueshme në stacionet CBS.