Rihanna kërkon që Monica Garcia të kthehet në RHOSLC

Klea

Rihanna kërkon që Monica Garcia të kthehet në RHOSLC

Mega yll i popit Rihanna është një fans i madh i ekskluzivitetit të Bravo's Real Housewives. Ajo është mburrur për dashurinë e saj për yjet si Karen Huger, Dorit Kemsley dhe Kyle Richards. Tani, ajo është duke mbrojtur për Amvise të vërteta të Solt Lake Citye Monica Garcia për të rikthyer punën e saj.

Gjatë bisedës së saj me Interview Magazine, Rihanna diskutoi për ngjarjet e fundit në Bravoverse. Ajo ndau mendimet e saj për Tom Sandoval dhe Reality Von Tease. Kjo e fundit ishte një llogari në Instagram e drejtuar nga Monica dhe e përdorur për të trolluar shokët e saj, përfshirë Heather Gay dhe Jen Shah.

Megjithatë, Rihanna, e cila ka 14 këngët nr. 1 në Billboard Hot 100, mendon se Bravo bëri lëvizjen e gabuar. Kur u pyet nëse Monica duhej të ishte lejuar të kthehej, A-listerja nuk ia prishi fjalët. “Dua të them, nëse Tom Sandoval mund të kthehet, Monica patjetër duhet të jetë në gjendje të kthehet”, tha ajo.

Çfarë do të ndodhë me Monikën pas largimit nga RHOSLC?

Edhe pse shumë vëzhgues e shijuan sezonin e parë të Monikës në RHOSLC, dashuria nuk mjaftoi që Bravo ta mbante atë pranë. Pasi zbuloi se rrjeti i dha këpucës së diskutueshme një sezoni, Lisa Barlow komentoi duke thënë se kjo nuk e befasoi aspak.

“Nuk ishte një tronditje, por ishte gjithashtu diçka që ne nuk e dinim,” tha Lisa. “Bravo nuk na telefonon dhe nuk na thotë: “Hej, me mend, Monika nuk do të kthehet më”. Ju e gjeni nga kush shfaqet për gjërat. Nuk u trondita nga ajo.”

“Të gjithëve na jepet një mundësi dhe është ajo që bëjmë me atë mundësi që krijon jetëgjatësi në një situatë,” shpjegoi Lisa. “Mendoj se mënyra se si Monika e bëri këtë … ishte si mashtrim, dhe më pas ajo u kap, kështu që ajo duhej të pastrohej sepse kishte prova, fatura, afate kohore. Nuk jam vërtet i befasuar.”

Nëse Monica më vonë do të ketë një ringjallje si motra e saj Housewives, Phaedra Parks, e cila luajti në sezonet e fundit të The Traitors dhe Married To Medicine, ende nuk është përcaktuar. Megjithatë, ajo ka qenë e zëshme për interesin e saj për të eksploruar shfaqje të tjera.

Transmetoni sezonet e mëparshme të RHOSLC në Peacock.