Ribashkimi i sezonit 8 të Summer House, Pjesa 2: Ciara Miller do të kishte nevojë për 'botën e ndryshimit' nga West Wilson

Klea

Ribashkimi i sezonit 8 të Summer House, Pjesa 2: Ciara Miller do të kishte nevojë për 'botën e ndryshimit' nga West Wilson

Gjatë Shtëpi verore Ribashkimi i sezonit 8, mësuam lajmin zhgënjyes se West Wilson dhe Ciara Miller's fluturimi i verës u shua sapo kamerat ndaluan së rrotulluari. Sipas Ciarës, West e udhëhoqi atë duke bërë aktivitete të të dashurit së bashku përpara se t'i ndante gjërat. West pretendoi se ai thjesht nuk ishte gati për angazhimin teksa po përgatitej për famën e tij të sapogjetur në Shtëpinë Verore. Sido që të jetë, ne të gjithë po kërkojmë një fije shprese me këta dy fëmijë të çmendur.

E ardhmja e West dhe Ciarës duket e zymtë gjatë ribashkimit të sezonit të 8-të të Summer House

Në një vështrim të fshehtë të Pjesës 2 të ribashkimit të Sezonit 8 të Shtëpisë Verore, Andy Cohen e pyeti Ciarën nëse kishte vend në zemrën e saj për një pajtim. Pyetja erdhi pasi ajo mori një ndjesë të sinqertë nga West. Edhe pse zemra e saj ishte ende e thyer, ajo tha se kishte një shans që ajo dhe West mund ta kalonin këtë rrëmujë.

“Do të duhej të ishte një botë ndryshimi apo diçka e tillë, dhe unë thjesht nuk e di se çfarë janë të aftë njerëzit,” pranoi Ciara.

Me të dëgjuar atë lajm, i dashuri i West, Jesse Solomon, u hodh brenda. Ai tha, “Pra po më thua se ka një shans?” Ndoshta ironike që ai po citon filmin Dumb & Dumber…

Ciara u përgjigj: “Unë nuk mund të ulem këtu dhe të them se nuk më pëlqen akoma.”

Ndërkohë, West ishte ulur në anën tjetër të skenës duke kafshuar buzën. Pamja në fytyrën e tij dukej si një kryqëzim midis të tmerruarit dhe shpresës. Kur dëgjoi se Ciara kishte ende disa ndjenja për të, dukej se ndezi një shkëndijë. Ai pranoi se kishte ende ndjenja edhe për të.

“E njëjta gjë, por nuk prisja ta dëgjoja këtë nga ju, për të qenë i sinqertë,” rrëfeu West.

Edhe pse Ciara dhe West dukej se e kishin përfunduar ribashkimin në një notë të mirë, e reja e Shtëpisë së Verës tha se në jetën reale, ata nuk kanë qëndruar afër. Në një intervistë të fundit, ai tha se nuk kishte folur me Ciarën që nga ribashkimi. Komunikimi i tyre është “minimal”, për momentin. Pra, kjo thjesht do të thotë që nëse të dy përfundojnë në sezonin 9 të Shtëpisë Verore, do të kenë shumë punë për të bërë.

Ribashkimi i sezonit të 8-të të Summer House përfundon të enjten, 13 qershor në orën 9/8c në Bravo.