Ribashkimi i sezonit 4 të RHOSLC të Whitney Rose 'Ende në Digesting'

Klea

Ribashkimi i sezonit 4 të RHOSLC të Whitney Rose ‘Ende në Digesting’

Amvisat e vërteta të Solt Lake City Ribashkimi i sezonit 4 mund të jetë një për librat duke pasur parasysh mënyrën se si kasti ka folur për të. Natyrisht, është e natyrshme që një personazh i “Houswives” do të dëshironte të promovonte ribashkimin e tyre sa më mirë që të mundet.

Megjithatë, Sezoni 4 ka dhënë disa momente të përzemërta dhe disa dramë mahnitëse. Mos kërkoni më larg se Whitney Rose. Në episodin SLC të javës së kaluar, Whitney u tha zonjave se ajo kishte humbur shoqen e saj Shari nga kanceri. Të gjitha vajzat u mblodhën rreth Whitney në mbështetje. Epo, përveç Lisa Barlow, e cila ishte çuditërisht shpërfillëse ndaj Whitney dhe më shumë e përqendruar te vetja.

Lisa u përpoq të shpjegonte se ajo thjesht nuk e dinte se si Whitney donte ta trajtonte pikëllimin e saj, por Whitney nuk e mori në atë mënyrë. Me një dinamikë të tillë, ribashkimi me siguri mund të jetë një nga më të paharrueshëm në historinë e Housewives. Një gjë është e sigurt – kasti i RHOSLC nuk mund të ndalojë së menduari për të.

Shpresat e Whitney për Monikën u prishën pas ribashkimit

Kur Whitney u ul me Andy Cohen për një episod të Watch What Happens Live, të dy prekën shkurtimisht ribashkimin RHOSLC. Të dy nuk e kishin parë njëri-tjetrin që nga ribashkimi, me Andin që komentoi: “Ishte vërtet intensive”. Whitney ra dakord, duke shtuar, “Unë jam ende duke e tretur atë,” me Andin në të njëjtën faqe.

Sa për ngacmimet e tjera të mundshme për ribashkim, Andy e pyeti gjithashtu Whitney-n se ku qëndron aktualisht me Monica Garcia-n. Whitney shpjegoi, “Pas [the] ribashkim, shpresoja se do të mund të merrja një mirëkuptim dhe disa përgjigje. Por ndihem sikur kam marrë pikërisht të kundërtën.” Ajo vazhdoi, “Pra, sot, ne jemi në akull.”

Whitney ka reflektuar edhe për marrëdhënien e saj me Lizën pas episodit të javës së kaluar. “Ishte më shumë për faktin se Lisa më shmangu,” shpjegoi Whitney. “Biseda e parë që ajo filloi me mua ishte për të folur për Meredith [Marks] … Në atë moment, unë jam sikur, kurvë, të lexoj dhomën.”

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.