Ribashkimi i sezonit 14 të RHONJ u anulua për "Konceptin e ndryshëm"

Klea

Ribashkimi i sezonit 14 të RHONJ u anulua për “Konceptin e ndryshëm”

Për herë të parë në ecurinë e tij 15-vjeçare, Amvise të vërteta të Nju Xhersit nuk do të ketë një ribashkim. Sezoni 14 i RHONJ do të jetë një sezon ndryshe nga të tjerët, por ndoshta jo për mirë.

Zakonisht, kur Bravo anashkalon një ribashkim, shkaku është vlerësimi i ulët ose reagimi i dobët i audiencës. Sezoni 14, megjithatë, është ende një histori e shpalosur. Thënë kjo, fansat mund të dinë një arsye të madhe se pse një ribashkim thjesht nuk është në kartat. Ajo quhet Teresa Giudice.

Refuzimi i Terezës për të filmuar me kunatën e saj, Melissa Gorga, nuk e bëri të lehtë sezonin e 14-të. Vitriol erdhi në krye nga finalja e shumëpritur e sezonit, e cila ende nuk është transmetuar. Pra, me gjithë këtë urrejtje në ajër, cili është plani për të shkuar përpara?

Prodhuesi i RHONJ thotë se “nuk ka rrugë përpara”

Më 1 qershor, PEOPLE raportoi ekskluzivisht se RHONJ nuk do të kishte një ribashkim tradicional. Pse? Epo, një i brendshëm shpjegoi faktin e çështjes. “Një ribashkim është menduar të ketë zgjidhje dhe është e qartë në finalen e sezonit se nuk ka asnjë rrugë përpara në atë lloj mjedisi.” Ata shtuan, “Pra, rrjeti po zbulon një koncept tjetër për të përfunduar sezonin.”

Sa i përket asaj se si mund të duket ai “koncept i ndryshëm”, burimi për fat të keq nuk elaboroi. Mund të shpresohet vetëm se ideja e zëvendësimit mund të jetë po aq argëtuese sa një ribashkim tradicional. Sigurisht, ata që vazhdojnë me sezonin 14 janë të vetëdijshëm se pse gjërat duhet të jenë të ndryshme. Që nga episodi i parë i sezonit 14, fansat kishin një ide se si mund të ishte finalja.

Sezoni 14, Episodi 1 pa pasojat e një lufte shpërthyese në Rails Steakhouse. Dolores Catania u ul vetëm në një tavolinë darke me xhami të thyer mbi dysheme. Kur produksioni i kërkoi asaj të përshkruante skenën me një fjalë, ajo tha: “E tmerrshme”. Dolores më vonë tha se kjo luftë do të ishte pika pa kthim dhe do të ishte “finalja e shumë marrëdhënieve këtu”.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.