Ribashkimi i Sezonit 11 të Rregullave të Vanderpump, Parapamje Pjesa 3

Klea

Ribashkimi i Sezonit 11 të Rregullave të Vanderpump, Parapamje Pjesa 3

Ariana Madix e kaloi brenda Rregullat e Vanderpompës Sezoni 10. Pasi mësoi për lidhjen e Tom Sandoval me Rachel Leviss, ajo u largua me ish-in e tanishëm. Pas kësaj, ajo e mbylli atë nga jeta e saj në maksimum aftësitë e saj. Kufijtë për ndihmë të sigurt, por megjithatë, vera që pasoi ishte masivisht “e vështirë” për sovranin tonë të vogël të preferuar të sanduiçit.

Fol për këtë, Ariana

Në një vështrim të fshehtë për Ribashkimin e Sezonit 11 të VPR, Pjesa 3, Andy Cohen i nis gjërat me Brock Davies. “Brock, je i befasuar me faktin se sa e nxitur ishte Ariana në degustimin e ujit.” Si përgjigje, Brock shpjegon se “ishte vërtet e vështirë ta shihje atë të përgjigjej kështu”. Duke kërcyer për asistimin, ndihmësi i tij, Scheana Shay, shton se dhimbja e Arianës ishte e vështirë të “shihej në atë moment”.

Duke ndërruar marshin, Andi e pyet Arianën: “A mendon se do të mund të jesh ndonjëherë në një dhomë me Tomin dhe të kesh një bisedë civile?” Më në fund, vetë Ariana ka mundësinë të flasë për të.

“Në këtë pikë, jo, nuk ndihem rehat me këtë,” thotë ajo. Duke lëvizur menjëherë, Andi i kujton Arianës se në sezonin 11, si James Kennedy ashtu edhe Lala Kent donin që ajo të çlironte zemërimin e saj. Në fund të James, ai ishte i shqetësuar për Arianën. Megjithatë, Lala ishte e shqetësuar për historinë dhe nuk mund të më bindësh ndryshe.

Por gjithashtu, e urrej këtë. Përpunimi i traumave kërkon kohë.

Duke u pajtuar me ndjenjat e mia, Ariana shpjegon se “tani tani është Mars 2024. Kjo [filming] është vera e vitit 2023 dhe mendoj se e vetmja rrugëdalje është përmes saj. Po, nëse pas një viti do të jem në këtë vend, me siguri,” mund ta thërrasim atë atëherë.

“Vera e kaluar ishte vërtet, vërtet e vështirë”, shton emocionalisht Ariana. “Ndjeva sikur, sa më shumë që njerëzit vinin nga një vend përkujdesjeje, u ndjeva sikur po shtyhesha të isha më larg sesa isha gati,” shton ajo.

Qoftë kjo verë shumë më e mirë, Ariana.

Ribashkimi i Sezonit 11 të Vanderpump Rules përfundon të martën, më 28 maj, në orën 8/7c në Bravo.