RHOSLC Sezoni 4 Thashethemet e Ribashkimit Debunked nga Andy Cohen

Klea

RHOSLC Sezoni 4 Thashethemet e Ribashkimit Debunked nga Andy Cohen

Andy Cohen po hedh poshtë disa të fundit Amvise të vërteta të Solt Lake City thashethemet para ribashkimit të tyre të ardhshëm.

Siç e dimë, gjithmonë qarkullojnë histori për amvisat e vërteta. Nëse nuk është një gjë, është padyshim një tjetër. Dhe pas Park City, vajzat e Utah-s sapo përfunduan xhirimet e ribashkimit të tyre të katërt së fundmi (ku e reja Monica Garcia mori karrigen e parë), “rametet” filluan të shpërthyen.

Së pari, rrugët thanë se zonjat kishin një video-konferencë me Jen Shah nga qelia e saj e burgut 8×8.

Në rast se e kishit humbur, Andy njoftoi në BravoCon të vitit të kaluar se rrjeti ishte MBARUAR me Jen pas deklarimit të saj fajtor për mashtrim.

Që atëherë, ne nuk kemi dëgjuar shumë për të, dhe FALEMINDERIT Zotit. Dhe akoma më mirë, ajo nuk do të bëjë asnjë paraqitje të ribashkimit të SLC. “Nëse dikush shpresonte për këtë, [it] nuk ndodhi,” tha prezantuesi i Housewives në Radio Andy.

A u shfaq Mary Cosby në ribashkimin e sezonit 4 të RHOSLC?

Thashetheme të tjera kishin të bënin me Mary M. Cosby. Edhe pse ky është sezoni i saj i tretë i RHOSLC, ribashkimi i ardhshëm do të jetë vetëm i dyti i saj. Ajo hoqi dorë nga mbledhja e Sezonit 2 pas grindjes së saj intensive me amvisen e pushuar nga puna Jennie Nguyen. Që nga kthimi në serial, ajo u ka dhënë shikuesve shumë të njëjtën energji: e pashqetësuar.

Ajo nuk dëshiron të luajë me vajzat, të rrijë me vajzat, madje as të jetë pranë vajzave, dhe kjo është arsyeja pse ajo humbi aventurën e tyre të fundit, duke djegur gjalpë.

Edhe pse qëndrimi i saj ka bërë për skena argëtuese deri më tani, shumë, duke përfshirë edhe kolegët e saj, kanë pyetur veten se sa i qëndrueshëm është për shfaqjen. Fatmirësisht, ajo zgjodhi të merrte pjesë në ribashkimin e këtij viti, dhe Andy ia vuri veshin se si shkoi.

Së pari, ai filloi duke adresuar thashethemet se ajo nuk ishte aty duke thënë se RHOSLC OG “u shfaq”.

“Ajo nuk doli në skenë për të gjithë ribashkimin, por ishte atje për shumën e duhur dhe ishte një diskutim vërtet interesant me të.”

Ashtu siç pritej, anëtarët e kastit do të qëndrojnë të mbyllur në lidhje me xhirimet e ribashkimit; megjithatë, me dramën e fundit mes yjeve Monica, Lisa Barlow dhe Heather Gay, ne presim asgjë më pak se fishekzjarre.