RHOSLC Sezoni 4 i Cast Tease 'Ribashkimi më i vështirë' ende

Klea

RHOSLC Sezoni 4 i Cast Tease ‘Ribashkimi më i vështirë’ ende

Tani atë Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4 ka përfunduar, është koha për ribashkimin shpërthyes me tre pjesë. Përveç shikimit të Meredith Marks për të zgjidhur problemet e saj me Whitney Rose mbi komentet e saj të errëta në vaskë, fansat janë të etur të shohin se si është e re Monica Garcia do të përballojë të qenit në sediljen e nxehtë pas finales intensive.

Gjatë natës së fundit të kastit në Bermuda, Heather Gay e kundërshtoi Monikën se ishte fytyra pas një llogarie thashetheme në Instagram – Reality Von Tease – që synonte zonjat e Solt Lake City që nga viti 2020. Edhe pse Monica tha se qëllimi i llogarisë ishte “heqja Xhen [Shah],” vuri në dukje ajo se bashkë-yjet e saj ishin “dëm kolateral”.

Karta e fundit e Monikës në episodin e fundit e ngacmonte se ajo ende nuk kishte folur me pjesën tjetër të zonjave që kur u nis nga udhëtimi i aktorëve. Pra, është e sigurt të thuhet se energjia në ribashkim duhet të jetë elektrike. Ja çfarë thanë disa prej tyre për ditën e madhe.

Mary Cosby thotë se zonjat e RHOSLC “kishin nevojë” për të…

Ndërsa zonjat po përgatiteshin për ribashkimin e sezonit 4, Bravo pati një shans të bisedonte shkurtimisht me secilën prej tyre përpara se të dilte në skenë. Natyrisht, të gjithë sytë janë tek Monika për momentin, e cila zbuloi se çfarë është gati të “pastrojë”.

“Sinqerisht, po ndihem gati,” tha ajo. “Kjo ditë ka dashur të vijë, dhe unë kam dashur që të vijë. Ka kaq shumë për të sqaruar dhe unë jam gati ta bëj.” Lidhur me marrëdhënien e saj me pjesën tjetër të zonjave me kohë të plotë, Monica tha se qëndron “pikërisht aty ku do të mendonit se do të qëndroja”. Kjo do të thotë, “në anën tjetër të ndërtesës vetëm”.

“Fakti që unë jam vetëm në dhomën e zhveshjes, dhe sinqerisht ata janë diku në të njëjtin kod postar – pikërisht këtu jemi në marrëdhëniet tona.”

Amvisa veterane Heather tha se ajo “ndihej nervoze, por e emocionuar sepse ka shumë pyetje pa përgjigje”. Ndërkohë, Whitney tha se ky do të ishte “një nga ribashkimet më të vështira që kemi pasur deri më tani”.

Në lidhje me kujt mendon se do të ketë më shumë për t’iu përgjigjur, Lisa Barlow tha se të gjithë gishtat do të drejtohen drejtpërdrejt nga Monica. “Unë mendoj se Monica do të ketë më shumë nxehtësi ndaj saj sot,” tha ajo. “Unë do të mendoja se Monica do të jetë në zjarr.”

Por nëse ka një anëtar të kastit që do të ketë mbështetjen e Monikës, ajo është Mary Cosby. The OG Housewife filmoi sezonet 1 dhe 2 përpara se të bënte një pushim në sezonin 3. Më pas ajo u kthye si një “shoqe” për sezonin 4. “Më vjen mirë që u ktheva dhe ata kishin nevojë për mua,” tha ajo në lidhje me bashkëpunimin e saj. -yjet. “Ata kanë nevojë që unë të kthehem dhe unë duhet të jem këtu.”

Sa për Monikën, Mary tha se ajo është Team Garcia gjithë ditën.

“Kam kthyer Monikën. Unë jam duke shkuar në atë me shpinën e saj 100 për qind. Si, unë jam në anën e saj, “tha Mary. “Pra, ajo ka mjaft. Ajo më ka marrë. Kaq mjafton.”

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.