RHOSLC Sezoni 4 Fituesit dhe Humbësit, Post Finale

Klea

RHOSLC Sezoni 4 Fituesit dhe Humbësit, Post Finale

Me çdo sezon, ka gjithmonë fitues dhe humbës kur bëhet fjalë për Amvise të vërteta të Solt Lake City. Megjithëse Sezoni 4 i RHOSLC duket se ka më pak anëtarë të aktorëve të dalluar sesa vitet e fundit. Siç mësuam në shkollën fillore, jo çdo fjollë dëbore krijohet njësoj, dhe kjo është gjithashtu e vërtetë kur bëhet fjalë për Heather Gay, Meredith Marks, Lisa Barlow, Whitney Rose, Angie Katsanevas dhe Monica Garcia. Drama ishte në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, ndërsa rishtarja Monica tronditi Bravosferën e të gjithëve. Po kush doli triumfues dhe kush ra nga froni? Këta janë fituesit dhe humbësit e sezonit 4 të RHOSLC tani që sezoni ka përfunduar. Paralajmërim për shkaktimin: këto janë OPINIONET MIJA, kështu që më tregoni se çfarë mendoni më poshtë.

Humbëse – Whitney Rose

Zonja Wild këtu më ka hyrë mjaft mirë këtë sezon. Mes përkëdheljeve të vazhdueshme pas shpine për punën e saj ndërpersonale, të cilën shpresoj se nuk e ka ndrydhur krahun duke e bërë, dhe përndjekjen e saj të Heather nga një lokal në Bermuda, ajo më ka lënë të rraskapitur. Ndonëse është e mrekullueshme që Whitney po punon me problemet e saj – nuk kam nevojë të dëgjoj për to vazhdimisht. Ajo gjithmonë dukej se donte të kishte një problem gjithashtu. Si vajza, zgjidhni një luftë.

Kashtë e fundit erdhi kur ajo u përpoq të bënte një mal nga një kodër mole pasi lexoi librin e kushëririt të saj, Mormon i keq. Ndërsa ndjeu se jeta e saj seksuale ishte shfrytëzuar, Heather erdhi me fatura që vërtetonin se kishin një bisedë për të, madje ajo kishte lënë jashtë disa fjalë. Pra, Whitney, me fjalët e pavdekshme të Kenia Moore, “Mos ejani për mua nëse nuk ju thërras”.

Fitues – Angie Katsanevas

Më pëlqeu të shikoja Angie “The Don” K në sezonin 4. Perëndesha greke nuk i la kurrë shikuesit të harronin nga vinte, por e bëri atë në një mënyrë kaq të vërtetë dhe, nganjëherë, komike, saqë më ktheu përsëri në My Big Fat Greek Wedding . Guxoj të them që Angie më ka bërë lodra të OG Sonja Morgan dhe unë dua ta shoh atë për sezonin e ardhshëm.

Nëna e një fëmije gjithashtu nuk kishte frikë të hidhej në thellësi kur erdhi puna për t’u përballur me zonjat. Angie pati pjesën e saj të përplasjeve me Meredith-in dhe Monica-n, teksa u sigurua të mbronte bashkëshortin e saj deri në vdekje. Angie është vajza e vogël që dua si shoqe, kështu që Angie, nëse po kërkon një mikeshë të re, unë jam në dispozicion!

Humbëse – Meredith Marks

Ka diçka për Meredith. Më lejoni të filloj duke thënë se isha një fanse e madhe gjatë sezonit 1. Ndjeva se Meredith ishte bashkuar, e realizuar dhe një zë arsyeje. Por në sezonin e 4-të, ajo më bëri të rrëmbej pas saj gjatë pothuajse çdo skene, gjë që po thotë shumë pas përvojës së përbashkët të banjës së Sezonit 3 me burrin e saj. Unë kam filluar të kuptoj se ajo as nuk e di se kush është, sidomos kur u deh aq sa u kthye në anglisht. Është edhe kjo një gjë? Dua të them, ju nuk jeni Madona.

Nëna e tre fëmijëve është goditur ose humbet sa i përket asaj se sa e përfshirë vendos të jetë me pjesën tjetër të kastit dhe siç e pamë, një vaskë mori përparësi këtë sezon. Sezoni 4 tregoi se sa e mërzitshme ishte Meredith, duke i lënë fansat të detyruar të shikonin djalin e saj, Brooks Marks. Unë jam duke u shkëputur nga Meredith.

Fituesi – Heather Gay

Unë thjesht do ta lë këtë këtu:

Faturat.

Dëshmi.

Një afat kohor.

Pamjet e ekranit.

Gjithashtu, më në fund po marrim një përgjigje për syrin e zi të sezonit 3. Paralajmërim për spoiler: nuk ishte një trokitje e lehtë ngacmuese.

Humbëse – Monica Garcia

Unë me të vërtetë po ndieja rrënjë për Monikën në episodin e parë, por dreqin, mes katër ndryshimeve të emrit të saj, urrejtjes së një nëne dhe llogarisë së trollit, është e vështirë të mendosh se ajo doli në krye. Ribashkimi po zbulon anën e saj, e cila herë pas here është zemërthyese, por dyshoj se kasti do të jetë në gjendje t’i besojë asaj përsëri.

Nëse pjesa tjetër e kastit të Real Housewives të Solt Lake City nuk dëshiron të filmojë me të, atëherë ajo mund të marrë këpucën. Ndoshta ajo thjesht duhej t’i mbante komentet e saj të çuditshme dhe të ndyra për veten e saj.