Zbulohen etiketat e sezonit 4 të amvisave të vërteta të Solt Lake City

Klea

RHOSLC Sezoni 4 Etiketime të renditura

Kreditë e hapjes së Amvise të vërteta të Solt Lake City Sezoni 4 i pa zonjat të stolisura me nuanca blu, dimërore, ndërsa shërbenin etiketat e tyre të egra dhe ikonike. Lisa Barlow, Heather Gay, Meredith Marks dhe Whitney Rose u panë të gjithë, sërish në pozicione me kohë të plotë. Angie Katsanevas u promovua nga të qenit mikeshë në një anëtare të kastit me kohë të plotë. Mary Cosby, e cila u zhduk pas xhirimeve të sezonit 2, është rikthyer gjithashtu, por në një kapacitet të kufizuar.

Monica Garcia është e vetmja anëtare e re e kastit që i është bashkuar sezonit 4. Thënë kështu, debutimi i saj ishte i egër, pasi shikuesit mësuan se ajo ishte ish-asistentja e Jen Shah. Pasi Jen u arrestua, Monica u përdor si dëshmitare e qeverisë federale kundër ish-shefit të saj. Në thelb, Sezoni 4 sapo ka filluar, dhe në përgjithësi, tashmë është një udhëtim i egër.

Çdo sezon, këto Shtëpiake Reale krijojnë etiketat e tyre, të cilat synojnë t’u japin shikuesve një kulm të fshehtë në atë që mund të pritet në sezonin e ardhshëm. Këto ngacmime të shkurtra zakonisht xhirohen pas filmimit të çdo sezoni. Pasi dëgjuam rrëfimet e shkurtra të secilës prej këtyre grave, është e qartë se të gjitha këto zonja të listuara erdhën për të luajtur. Të renditura nga më pak konfrontuese tek më të pafytyrat, këto janë Etiketat e Sezonit 4 të RHOSLC.

Angie Katsanevas

Etiketa e pritur më së shumti e Angie thotë “Unë mund të jem grek, por mos prit një degë ulliri nga unë”. Për sezonin e saj fillestar si një anëtare e kastit me kohë të plotë, sulmi i parë i Angie në botën e etiketave takoi një shenjë solide.

Duke luajtur me trashëgiminë e saj greke, siç bën ajo, etiketa e Angie sugjeron gjithashtu se ajo nuk do të jetë një objektiv i lehtë për t’u përfituar, gjë që ne pamë për herë të parë në Sezonin 3 pas derdhjes famëkeqe të shampanjës në San Diego. Shpresojmë, ngacmimi i Angie për një etiketë të jetë i vërtetë, duke e gjetur atë që nuk tërhiqet nga asnjë konflikt i gjetur përgjatë sezonit 4 të Real Housewives të Salt Lake City.

Heather Gay

“Unë zotëroj një perandori bukurie, kështu që nuk kam nevojë për shërbimin tuaj të buzëve”, qesh zëri i Heather, duke lexuar mbi etiketën e saj të Sezonit 4. Këtë sezon, Heather do të zgjerojë biznesin e saj, me hapjen e një lokacioni të dytë Beauty Lab + Laser në Utah.

Në të kundërt, ish ndihmësja e Heather-it, Jen, tani ndodhet në burgun e saj të turpshëm, duke e lënë Heather-in pa shoqen e saj numër një në kast. Me ngjarje kaq të mëdha që po shpalosen, etiketa e Sezonit 4 të Heather mund të ishte shfaqur më e vështirë, por përdorimi i saj i zgjuar i shërbimit të buzëve bëri një aspekt disi tërheqës.

Whitney Rose

Whitney u filmua duke u larguar nga Kisha Mormone në Sezonin 1, kështu që titulli i saj i sezonit 4 i “Të kesh besim në veten time është feja e vetme që kam nevojë”, nuk na jep asgjë të re. Thënë kështu, Whitney është një lojtare e zgjuar e lojërave, dhe siç tregohet nga traileri i Sezonit 4, martesa e saj, një temë personale dhe e rëndë, është mbi gurë. Prandaj, ndoshta Whitney po përpiqej t’i mbante gjërat kryesisht optimiste me rrëfimin e saj të shpejtë.

Në përgjithësi, Whitney gjithashtu mund të kishte dalë më e vështirë në etiketën e saj të sezonit 4, por ne jemi të kënaqur që ajo po largon aspektet toksike nga jeta e saj.

Monica Garcia

“Unë i mbaj miqtë e mi afër, por sekretet e mia më afër”, ngacmoi Monika. Sipas mendimit tonë modest, Monica e fitoi plotësisht flokët e saj të borës vetëm në Episodin 1. Në këtë shfaqje fillestare, shikuesit mësuan se Monica jo vetëm që ndihmoi për të rrëzuar ish-shefin e saj, Jen, por më pas ajo rrëshqiti menjëherë në vendin e Jen-it në Real Housewives of Salt Lake Qyteti. Në thelb, ajo tashmë është një legjendë.

Tani për tani, Monica është një mister, por siç lë të kuptohet etiketa e saj e sezonit 4, ajo mund të dijë dhe shpresojmë të derdhë shumë çaj, të cilin shumë janë të etur për ta parë të shpaloset.

Meredith Marks

“Në një qytet plot me gënjeshtra të pista, të gjithë mund të përdorin një banjë” lexohet në etiketën e Sezonit 4 të Meredith. Ky etiketë pa dyshim u frymëzua nga konflikti i Meredith-it me Whitney-n. E shihni, Whitney bëri një shaka për zakonet e Meredith-it në vaskë me burrin e saj Seth për shtypin. Kur Meredith e thirri Whitney-n, Whitney pretendoi se ajo thjesht po bënte një “shaka të dyshimtë”, por Meredith mbeti e shqetësuar.

E gjithë etiketa e Sezonit 4 të Meredith u krijua vetëm për të goditur Whitney. Tani mund të konkludohet vetëm një gjë; këto amvise të vërteta janë ende në mosmarrëveshje. Thënë kështu, ne po jetojmë për etiketat e vogla të Sezonit 4 të Meredith.

Lisa Barlow

Charles Sykes/Getty Images

Duke ardhur me zgjedhjen tonë më të pafytyrë është Lisa, etiketa e së cilës thotë: “Unë jam në një mision për t’i shërbyer Lizës dhe e dua këtë për veten time.” Gjatë premierës, shikuesit mësuan se kjo Mormon që shiste tekila po i thoshte lamtumirë djalit të saj Jack. Duke hequr dorë nga kolegji, Xheku vendosi të nisej për një udhëtim misioni dy-vjeçar me Kishën Mormone. Nga Episodi 2, anëtarët e kastit të Lizës filluan të reagojnë, me të paktën një (Heather) në kundërshtim me gjendjen e vështirë të Jack.

Etiketimi i Lizës duket se tallet me dramën që rrethon vendimin e djalit të saj. Siç sugjeron, kjo yll i pacipë dhe i pashqetësuar do të jetë në misionin e saj të dashurisë për veten gjatë sezonit 4. Ne gjithashtu e duam këtë për të dhe për ne si shikues. Etiketimi më i mirë apo jo… ne të gjithë e dimë se Lisa me të vërtetë donte ta ndryshonte emrin e saj me fjalën c*nt, apo jo?