RHOSLC Preview: Monica Garcia dhe Mary Cosby lidhen me Lisa Barlow 'të keqen'

Klea

RHOSLC Preview: Monica Garcia dhe Mary Cosby lidhen me Lisa Barlow ‘të keqen’

Monica Garcia është nxitur aq nga Lisa Barlow se ajo është gati të flakë një udhëtim në Bermuda, me mirësjellje të Bravo. Dhe është udhëtimi i parë i aktorëve jashtë shtetit që Amvise të vërteta të Solt Lake City kishte në një kohë. Kjo falë hetimit federal të Jen Shahut.

Por Lisa bëri një deklaratë për Monikën që e preu në palcë, duke sugjeruar se askush nuk do të donte të bëhej nënë për të. Dhe ajo që ishte njëfarë mospëlqimi mes dy zonjave u bë diçka më e thellë.

Sigurisht, Lisa dhe privilegji i saj e fërkuan Monikën në mënyrën e gabuar. Ndoshta pakënaqësia po lindte, por sigurisht që vloi në paradrekën greke të Pashkëve të Angie Katsanevas. Pra, si do të ndikojë kjo dramë në grup për pjesën tjetër të sezonit? Epo, publikimi në kohë i trailerit të mes-sezonit do të ofrojë njëfarë pasqyre për këtë çështje.

Diçka për të cilën dyshja mund të bien dakord

Ajo që ndodhi si rezultat i mungesës së vetëdijes së Lizës është një përrallë emocionuese e dy zonjave që bashkohen për një armik të përbashkët.

Në një moment të pamjes paraprake, Monica shihet e ulur në njërën prej tyre Mary Cosby’s Karriget e Dr. Seuss shprehin përbuzjen për themeluesin e Vida Tequila.

“Më duket sikur, Lisa, ajo bëhet e keqe. Ai, – i tha Monika yllit të saj. Maria u pajtua me të.

Është interesante që Maria po përfshihet me këtë. Bravo i është dashur ta tundojë me udhëtime në McDonalds për ta bërë atë të filmojë ndonjë gjë me pjesën tjetër të zonjave RHOSLC. Përfshirja e Marisë në sezonin 4 tani konsiston në marrjen e vizitorëve në shtëpinë e saj të çuditshme për të pretenduar se kanë ndonjë gjë të përbashkët.

Epo, në rastin e Monikës, duket se dyshja mund të bien dakord për një mospëlqim të ndërsjellë ndaj Lizës. Ndoshta Maria do të përfshihet më shumë nëse ka një betejë për të luftuar. Sa për Monikën, a do të hedhë një mundësi për të parë familjen e saj në Bermuda?