Karen Huger

Klea

RHOP: Karen Huger refuzon të mbështesë Robyn Dixon derisa ajo të ndalojë të gënjejë për mashtrimin e Juan Dixon!

RHOP: Karen Huger refuzon të mbështesë Robyn Dixon derisa ajo të ndalojë të gënjejë për mashtrimin e Juan Dixon!

Karen Huger thirri ajo “Shtëpiake e vërtetë e Potomac” bashkë-yll, Robyn Dixon, për shtrembërimin e së vërtetës në një intervistë të re me Us Weekly.

Robin dhe unë kam marrëdhënien më sfiduese në grupin bazë,” Karen tha për median. “Unë dua që ajo të fitojë, por dua që ajo të mos gënjejë. Nëse ajo nuk mund të ndalojë së gënjyeri, çfarë do të doja Robin të bëjmë është të pranojmë faktin që ne nuk i besojmë gënjeshtrat e tyre.”

Karen Huger

Robin, 44, mbështeti burrin e saj, Juan Dixon, 45 vjeç, në fillim të këtij viti, pasi ai u godit me akuza mashtrimi nga një grua që pretendoi se ai kishte paguar për dhomën e saj të hotelit gjatë një vizite të planifikuar. Juan tha Robin se ai pagoi dhomën e gruas misterioze sepse asaj i kishte humbur portofolin. Robin iu shmang skandalit të krijimit ndërsa kasti filmoi sezonin 7, dhe më vonë pranoi e Juanit histori.

Robyn Dixon

Karen60, shpjegoi se ajo nuk mund ta mbështeste Robin derisa ajo “zotëron të vërtetën”.

“Zotë atë dhe mos u qesharak për të,” tha ajo. “Gjërat ndodhin në martesën e të gjithëve. Unë jam i martuar për 27 vjet. Nuk është e lehtë, por ajo duhet ta qetësojë dhe veçanërisht nëse do të bëhesh anëtar i këtij grupi thelbësor.”

Karen Huger

Tifozët le Robin e di se si u ndjenë ata për trajtimin e saj të situatës kur e shanë në BravoCon, në fillim të këtij muaji. Karen vuri në dukje se ndërsa ajo kishte problemet e saj me Robinajo besonte se reagimi i turmës ishte mbi krye.

“Nuk më pëlqyen ngacmimet Robin. Nuk mendoj se ajo e meriton këtë,” shpjegoi ajo. “Unë mendoj se këmbët e saj duhet të mbahen pas zjarrit, dhe mendoj Robin gënjeu dhe duhet të mos gënjejë … Shiko, unë jam një grua e rritur. Unë jam trefish 20 tani, kështu që do ta kisha trajtuar ndryshe. Unë do të kisha thënë, “Shiko, qëndro jashtë biznesit tim. Ju mund të mos jeni dakord me mënyrën se si po e bëj, por kjo është se si bëhet në shtëpinë time dhe në marrëdhënien time.’ Në vend që të na jepni ndonjë justifikim kokamami kur fatura është aty.”

Robyn Dixon

Karen pretendohet se ajo ka parë Juan kapja për dore me një grua bionde të paidentifikuar, një akuzë Juan mohuar. Pas transmetimit të episodit të janarit, Robin foli për Us Weekly për marrëdhënien e saj me Karen, dhe si ndihej ajo për përfshirjen e bashkëshortit të saj në martesën e saj.

Karen dhe unë kam një lloj marrëdhënie dashurie-urrejtjeje. Ne po shkojmë kundër njëri-tjetrit dhe unë mund të flas vetëm për veten time, por vazhdoj sikur të mos kishte ndodhur asgjë.” Robin tha për gazetën, në shkurt. “Duhet ta mbaj në lëvizje dhe kështu Karen dhe unë kam një marrëdhënie dashuri-urrejtje ku i hedhim kamë njëri-tjetrit dhe pastaj e mbajmë atë në lëvizje. Ne e respektojmë dhe e vlerësojmë njëri-tjetrin vetëm sepse e kemi bërë këtë shumë kohë së bashku dhe e kuptojmë natyrën e bishës dhe atë që po bëjmë.”

Karen Huger

Amvise të vërteta të Potomac transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.