Candiace Dillard

Klea

RHOP: Candiace Dillard kritikon NeNe Leakes një takim të dyfishtë me Simon Guobadia “Nast Work”

RHOP: Candiace Dillard kritikon NeNe Leakes një takim të dyfishtë me Simon Guobadia “Nast Work”

Amvise të vërteta të Potomac yll Candiace Dillard ka pasur një sezon të dobët në serialin e realitetit Bravo, i karakterizuar nga diskutimet për të margjinalizuar nga kasti dhe zbulimi i saj se kishte një plan daljeje.

Në një intervistë të fundit, ajo u zhyt në grindjen e vazhdueshme mes tyre NeNe Leakes dhe Porsha Williamssi dhe të adresuara Robyn Dixon ndarja e mesazheve me tekst me blogerët.

Candiace Dillard

Ofrimi i kontekstit, NeNe kohët e fundit pretendoi se Porsha refuzoi të bashkëpunonte me të në një projekt të Netflix. Pastaj, NeNe shkoi në një takim të dyfishtë së bashku e Porshës burri i larguar, Simon Guobadiadhe të dashurën e tij të re.

Candiace Dillard

Gjatë një paraqitje në Shumë lart me Angela Yee, Candiace e trajtoi çështjen, duke deklaruar, “Kështu që unë u kontaktova për të njëjtin rol. Isha në LA kur mora telefonatën, dhe më pas po prisja për të parë nëse do të më telefononin, dhe nuk e bënë kurrë, kështu që shkova në shtëpi.”

Ajo shtoi, “Kenia, kam dëgjuar gjithashtu se ishte afruar për të njëjtin rol. Pra, ata thjesht po u drejtoheshin të gjitha amvisave aktruese dhe kjo shkoi NeNe dhe Porsha.”

Candiace Dillard

Candiace vazhdoi të ofrojë këndvështrimin e saj mbi dramën e vazhdueshme ndërmjet Porsha dhe NeNe. Në thelb, ajo beson se Porsha thjesht nuk e sheh NeNe si dikë me të cilin dëshiron të bashkëpunojë profesionalisht.

Ajo artikuloi, “NeNe po shikonte miqësinë e tyre dhe e kundërshtonte atë me një marrëdhënie pune. Është e qartë se Porsha është mirë të kiki dhe të thyejë bukën me ty dhe të pijë pije me ty, por ajo nuk të sheh si dikë me të cilin dëshiron të punojë. Këto janë dy marrëdhënie të ndryshme.”

NeNe Leakes, Yassmin Ibrahim dhe Simon Guobadia

Kur Anxhela hapi temën e NeNe duke u pikasur me Simon Candiace tha: “Kjo është punë e keqe.”

Candiace Dillard

Biseda u zhvendos drejt Robin ndarja e mesazheve me tekst të shkëmbyera mes saj dhe Candiace me një bloger.

Ajo pyet: “Pse e bëri këtë? Dhe pastaj të mos e zotërosh atë është pjesa nga e cila jam konfuz.”

Ajo vëren, “Dhe kjo blogere që atëherë e ka ekspozuar veten si disi një koloriste, kështu që është interesante që ajo po zgjedh të rreshtohet me dikë të tillë.”

Shtypni luajtjen më poshtë.


Për ironi, Candiace ka ndryshuar papritur qëndrimin e saj ndaj Robyn Dixon duke u etiketuar si kolorist.

Siç dinë fansat e emisionit, Candiace kishte portretizuar më parë Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon si koloriste, duke sugjeruar se grindja e tyre me të ishte e rrënjosur në paragjykimet racore.

Candiace Dillard-Bassett

Megjithatë, shkaku i vërtetë i rënies së tyre u zbulua se buronte nga Gizelle duke akuzuar Candiace’s burri kaukazian, Chris Bassettduke e bërë atë të ndihet jo rehat gjatë një shkëmbimi privat në dhomën e saj të zhveshjes gjatë një ribashkimi të mëparshëm.

Amvisat e vërteta të Potomac transmetohet të dielave në mbrëmje, në orën 20:00 ET, në Bravo.