RHONY Legacy: Dorinda dhe Sonja në 'Quirky' Kelly

Klea

RHONY Legacy: Dorinda dhe Sonja në ‘Quirky’ Kelly

Ish-ylli i Real Housewives of New York City Kelly Bensimon është i rezervuar dhe i zënë. Ajo ka një karrierë të lulëzuar në shitjen e pasurive të paluajtshme të nivelit të lartë. Dhe Kelly është fejuar me Scott Litner. Por nuk ka turp në lojën martesore të Kelly. Ajo pranoi se do të bëhej bridezilla.

Kelly gjithashtu filmoi Udhëtimi i vërtetë i vajzave shtëpiake të vërtetë shtëpiake: Trashëgimia RHONY me legjendat e tjera Dorinda Medley, Sonja Morgan, Luann de Lesseps, Ramona Singer dhe Kristen Taekman. Menaxheri i pronës në St. Barths meriton pagesën e rrezikut.

Ndërkohë Kelly pohoi se një amvise e kishte “bllokuar” që të kthehej në Bravo. Mendoj se Kelly qesh e fundit, së bashku me të gjitha fasulet pelte.

Dorinda dhe Sonja e RHONY Legacy i duan veçoritë e Kellit

Sonja dhe Dorinda folën për PRIDE për sjelljen e çuditshme të Kellit. Sonja tha: “Kam kaluar një kohë të mrekullueshme me Kellin në udhëtim, megjithatë, Dorinda e quajti atë një Kub të Rubikut”. Dhe Sonja ishte në udhëtim në ishullin e frikshëm me Kelly, kështu që ajo di gjithçka për sjelljen e mëparshme të Kelly.

“Ajo është e çuditshme. Ajo rrëshqiti menjëherë me të gjithë ne sikur të ishte asgjë!” – shpjegoi Dorinda. “Të gjithë jemi pak të çuditshëm. Kush do një amvise normale?”

Ajo vazhdoi: “Kjo është puthja e vdekjes. Kush dëshiron akullore me vanilje kur mund të keni 21 shije?” Dikush duhet t’i kujtojë Dorindës se nuk ka pse të sillet si të 21 shijet gjatë këtij udhëtimi. Nëse Dorinda po shijon koktejet e saj, ose dikush përmend fjalën “pauzë”, shtrëngohu.

Dorinda ka gishtat e kryqëzuar që fansat do të duan të rikthejnë sërish kastin e Legacy. “Tifozët kanë qenë shumë të etur për ne. Kjo është si një filxhan i vogël me ujë, “tha Dorinda. “Unë shpresoj se nuk do të jetë e mjaftueshme për ta. Nuk kemi shkuar askund! Jemi ende në Nju Jork.” Po kështu është edhe kasti i ri i RHONY. Mendoj se më e mira që mund të shpresojë Dorinda është një tjetër RHUGT.

Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: RHONY Legacy vazhdon të enjten, duke transmetuar në Peacock.