RHONJ Sezoni 14 Pamje premierë: Frank Reveals Plot

Klea

RHONJ Sezoni 14 Pamje premierë: Frank Reveals Plot

Teresa Giudice sapo bëri një pretendim interesant për veten e saj, Luis Ruelasdhe Frank Catania. Në ribashkimin e sezonit 13 të Real Housewives of New Jersey, dukej se Frank ishte plotësisht në anën e Melissa dhe Joe Gorga.

Për ata që nuk ishin në lak, RHONJ u nda me një përçarje në fund të sezonit 13. Duke shkuar në sezonin 14, është ende Giudices kundër Gorgas. Fillimisht, dukej se Dolores Catania do të luante me Zvicrën, ndërsa ish-i i saj, Frank, do të qëndronte fort me Gorgas. Megjithatë, një ngacmues i fundit do të sugjeronte ndryshe.

Frank dhe Luis u pajtuan pas ribashkimit

Në një vrojtim të fundit të RHONJ nga Bravo, Tre dhe Luis u ulën për darkë me Dolores. Teksa bisedonin, Teresa dha një përditësim se ku qëndronte ajo me shokët e saj të kastës. Ajo rikonfirmoi, “Unë nuk flas me vëllain tim [and] Melissa.” Dolores e pyeti nëse Teresa të paktën do t'u përshëndetej në një festë të ardhshme. “Jo. Absolutisht jo”, u përgjigj Teresa.

Ajo shpjegoi, duke iu referuar ribashkimit, “Frank i tha Luisit se të gjithë u takuan në [Margaret Josephs’] shtëpi para se të ndodhte Nju Jorku.” Teresa pretendoi se partnerët e saj u takuan në shtëpinë e Margaret “për të pasur një plan për të dalë kundër Luis dhe meje”. Në një rrëfim, Tre shtoi: “Pas Nju Jorkut, Luis ishte vërtet i mërzitur. Për shembull, Frank për të thënë ndonjë gjë negative për Luisin? Shume gabim.”

Ajo vazhdoi, “Pra, më pas, pas Nju Jorkut, im shoq iu drejtua Frankut. Ata shpikën dhe ai tha: “Unë thjesht dua që ju të dini se ata të gjithë dolën me një plan”, duke u përpjekur të rrëzojë Luisin dhe veten time.” Frank më pas i tha Luisthat se ai dhe e dashura e tij nuk morën pjesë në këtë takim të supozuar. Për të mbyllur rrëfimin e saj, Teresa falënderoi Frankun për informacionin.

Sezoni 14 i The Real Housewives of New Jersey shfaqet premierë të dielën, më 5 maj, në orën 9/8c në Bravo.