RHONJ Sezoni 14, Episodi 5 Pamja paraprake

Klea

RHONJ Sezoni 14, Episodi 5 Pamja paraprake

Frank Catania dhe Dolores Katania divorcuar përgjithmonë më parë. Megjithatë, këto ditë, ata janë po aq të trashë sa hajdutët, si në Real Housewives të Nju Xhersit ashtu edhe jashtë saj. Kjo është e mrekullueshme për fëmijët e tyre, të cilët shpesh shijojnë pushimet dhe ngjarjet e rastësishme së bashku si një familje ende e paprekur. Duke i bërë gjërat edhe më mirë, Paulie Connell dhe Brittany Mattessich, partnerët e tyre të rinj, janë gjithashtu të gjithë në këtë situatë të lumtur familjare të përzier.

Duke folur për Brittany, Frank është gati të propozojë. Këtu për ta ndihmuar atë është Dolores. Dua të them, nëse ai mund të tallet t'i propozojë ish-it të tij, atëherë me siguri, ai mund t'i propozojë zonjës së re drejtuese, apo jo?

Përkuluni, Frank

Në një vështrim të fshehtë për sezonin 14 të RHONJ, Episodi 5, Frank dhe Dolores shihen duke ngrënë me fëmijët e tyre në një nga darkat e tyre familjare të planifikuara rregullisht. Këtu, Dolores sjell një bisedë që kishte ndodhur dy javë më parë. Në këtë, Frank shpjegoi se ai ishte “duke shkuar në Kosta Rika. Dhe ndërsa jemi atje, mendoja të fejohesha”, thotë ai.

Sa për mënyrën se si, ai dëshiron “një shteg të ndriçuar me trëndafila drejt një shenje të madhe që thotë “do të martohesh me mua” brenda zemrës”. Dolores dhe fëmijët e tyre e duan idenë e tij. Ata nuk janë gjë tjetër veçse të lumtur për Frank dhe Brittany. Frank pastaj pyet nëse ata duan të shohin unazën që ndodh në xhepin e tij, gjë që duh, po, ata e bëjnë, dhe ata gjithashtu e duan atë.

Por më pas, Frank bën shaka me ish-in e tij, duke i thënë asaj të besojë se ajo është Brittany. Patronët e tjerë shikojnë, ndërsa Frank ngrihet me unazën dhe bie në një gju, pikërisht përballë Dolores. Nga toka, ai pyet: “A do të martohesh me mua?”

Dolores thotë “Po” dhe të gjithë qeshin, madje edhe fëmijët e tyre. Më pas ata u shpjegojnë skuadrave të tyre të brohoritjes përreth se kjo nuk ishte e vërtetë. Në vend të kësaj, ishte vetëm një propozim praktik.

Për fat të Frank, ne tashmë e dimë përgjigjen e Brittany. Ajo tha po.

Sa i përket Dolores, ka të ngjarë një fejesë edhe në të ardhmen e saj, pasi divorci i Paulie të përfundojë zyrtarisht, domethënë. Gazeta budallaqe.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 vazhdon çdo të diel në Bravo në orën 8/7c.