RHONJ Sezoni 14, Episodi 10 Preview Reality Tea

Klea

RHONJ Sezoni 14, Episodi 10 Preview Reality Tea

Gjatë Amvise të vërteta të Nju Xhersit Sezoni i 14-të, ne po shikojmë ndërsa miqësi të ndryshme ndryshojnë dhe/ose vdesin çdo javë. Duke mos dashur të heqin spinën ende tek e tyre, Margaret Josephs dhe Dolores Katania janë gati të takohen. Nëse këta të dy mund të shtypin mishin e tyre, ne mund të shohim vetëm disa skena argëtuese që shfaqen këtë sezon. Nëse jo, mirë, le të vazhdojnë lojërat, dhe gjasat mund të jenë gjithmonë në favor të këtyre luftëtarëve të rrugës në New Jersey.

Në një vështrim të fshehtë për Sezonin 14 të RHONJ, Episodi 10, Margaret shkon në tavolinën e Dolores me një dhuratë. Është një qiri. Sa për ofertën e paqes të Dolores, ajo ka kanaçe me Margaret’s Soirée të gjitha të rreshtuara në frigoriferin e saj, të cilën Margaret e pranon me kënaqësi.

Në rrëfimin e saj, Marge shpjegon se “Jackie [Goldschneider] u përpoq të fuste diçka në kokën e Dolores. A e beson Dolores? Jo. Por unë mendoj se Dolores është gjithmonë pak paranojake, duke menduar se çdo gjë mund të thuhet sepse kjo është natyra e saj”, përfundon ajo.

Duke folur më në fund, fjalët e tyre bien mbi Joe Benignon së pari, i cili mund të ketë kancer. Pritja për këtë është e neveritshme, megjithatë, i zbut gjërat sepse jeta ka rëndësi. Jo këto tregime lieabetes.

Duke folur për “bullsh*t të vogla”, ata goditën problemet e tyre më pas. “Ajo [Jackie] tha se ke thënë gjëra të tmerrshme për mua dhe Palin [Connell]”, fillon Dolores. “E di,” ndërhyn Margaret, duke shtuar “dhe nuk jam mërzitur kurrë.”

Skena më pas kthehet në natën e ribashkimit për sezonin 13, duke treguar se më pas, Teresa Giudice kishte dalë me Dolores dhe Paul. Jackie më pas i dërgoi një pamje të kësaj Margaret dhe kjo e trishtoi. Në përgjithësi, ajo ndihet sikur Pali “i preferon ata mbi” atë.

Megjithatë, Dolores e hedh poshtë këtë, duke theksuar se nuk është ashtu. Kjo sepse Margaret zgjodhi të hiqte veten nga jeta e tyre. Por, siç shpjegon Margaret, pak para se të mbaronte kjo vështrim i fshehtë, ajo thjesht duhej të bënte një pushim, sepse drama në atë kohë ishte shumë.

Shpresojmë që kjo bisedë të përfundojë në një nivel të lartë.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.