Margaret Josephs

Klea

'RHONJ' ANULOHET Pas 14 sezonesh dhe vlerësimesh të dobëta!!

'RHONJ' ANULOHET Pas 14 sezonesh dhe vlerësimesh të dobëta!!

Pas 14 sezonesh në transmetim dhe përballjes së shikueshmërisë në rënie, Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit jep lamtumirën pasi i nënshtrohet anulimit.

Margaret Josephs

Në një kthesë befasuese për fansat e Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, NJERËZIT ka mësuar ekskluzivisht se këtë sezon do të thyejë traditën duke hequr dorë nga ribashkimi i tyre tradicional.

RHONJ

Sipas një burimi të brendshëm të njohur me situatën, “Një ribashkim është menduar të ketë zgjidhje dhe është e qartë në finalen e sezonit se nuk ka rrugë përpara në atë lloj mjedisi. Kështu që rrjeti po zbulon një koncept tjetër për të mbyllur sezonin.”

Melissa Gorga

Sezoni i fundit është shënuar nga thellimi i ndarjeve mes aktorëve, me tensione mes fytyrave të njohura TEresa Giudice, Melissa Gorga, Dolores Catania, Margaret Josephs, Jennifer Aydin, Danielle Cabral, Rachel Fuda, Jackie Goldschneider, dhe Jenn Fessler duke u përshkallëzuar në lartësi të reja.

Ribashkim RHONJ

Sherri i kahershëm mes kunave Tereza dhe Melisa zënë qendër të vëmendjes, me raportet që tregonin ndërveprim minimal midis të dyve deri në finalen shpërthyese. Për më tepër, Margaret e gjeti veten në dalje me Tereza pasi bëri akuza gjatë ribashkimit të sezonit 13 në lidhje me te Terezes burri, Luis Ruelas, të cilën Teresa e mohoi me forcë.

Teresa Giudice

Përçarjet u shtrinë përtej konflikteve qendrore, me Rachel duke u përballur me problemet e saj që rrjedhin nga akuzat e bëra gjatë ribashkimit. Ndërkohë, Jennifer dhe e Danielle sherri në ekran u përhap në jetën reale, duke rezultuar në një pezullim nga xhirimet.

Ribashkim RHONJ

Pavarësisht dramës në rritje, Dolores u shfaq si një zë i rrallë arsyeje, duke menduar për prishjen e marrëdhënieve mes kolegëve të saj shtëpiake gjatë një momenti prekës në finale.

Jashtë kuadrit të emisionit shpërtheu një skandal në rrjetet sociale, duke implikuar Tereza dhe Jennifer në përpjekjet e supozuara për të zbuluar informacione të dëmshme në lidhje me shokët e tyre të filmit. Derisa Tereza ka mohuar çdo përfshirje, polemika i shton një shtresë tjetër kompleksiteti tensioneve të vazhdueshme brenda grupit.

RHONJ

Me vlerësimet dukshëm më të ulëta këtë sezon, vendimi për të hequr dorë nga një ribashkim tradicional mund të ndikohet nga shifrat e shikueshmërisë.

Margaret Josephs

Vendimi për të hequr dorë nga një ribashkim tradicional është një largim nga norma për Amvisat e vërteta ekskluzivitet, me vetëm një shembull të mëparshëm që ka ndodhur në historinë e Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut. Megjithatë, Bravo nuk ka marrë asnjë vendim të përhershëm në lidhje me të ardhmen e RHONJduke e lënë derën hapur për ndryshime të mundshme.

Tereza Guidice

Ndërsa shikuesit presin me padurim përfundimin e sezonit të 14-të, është e qartë se drama përreth Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit është larg përfundimit.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit - Margaret Josephs

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave në orën 20:00 ET në Bravo.