RHOM Sezoni 6, Episodi 10 Teaser

Klea

RHOM Sezoni 6, Episodi 10 Teaser

Ata që vazhdojnë me Amvisat e vërteta të Majamit e di se sa shpërthyese u bënë gjërat në fund të episodit të mbrëmshëm. Sezoni 6, Episodi 9 premtoi aq shumë dramë sa u etiketua si me dy pjesë. Tani, ne po shohim përpara për sezonin 6 të RHOM, Episodi 10.

Epiqendra e grindjes erdhi nga darka e Nicole Martin për Ditën e Nënës. Nicole i lejoi të gjithëve një plus një në festë dhe Adriana de Moura ftoi ish-shtëpiaken e Miami, Ana Quincoces. Kur Alexia Nepola pa emrin e Anës në rregullimin e ndenjëseve, ajo nuk do ta pranonte.

Nicole nuk e kuptoi, por Alexia nuk po e blinte. Barbie kubaneze ishte e bindur se kjo ishte një dredhi nga ana e Nicole për të rikthyer sjelljen e Marysol Patton gjatë vitit të kaluar. Ndjekësit për një kohë të gjatë të Anës e dinë se ajo nuk është një fanse e Alexia-s apo Marysol-it. Tani, Bravo i ka dhënë një kontekst të shtuar dramës.

Alexia dhe Marysol vrapojnë në përmendjen e Anës në RHOM Sezoni 6, Episodi 10

Më 27 dhjetor, Bravo publikoi një shikim të vogël të Episodit të ardhshëm 10. Kur Alexia dhe Marysol u larguan, Kiki Barth i shpjegoi Nicole gjakun e keq midis Anës dhe kastit aktual. Për shembull, në podcast-in Behind the Velvet Rope, Ana dhe vajza e saj shkatërruan Alexia dhe Marysol pa mëshirë. Nicole tha se nuk e kishte idenë, pasi nuk kishte vazhduar kurrë me podcast-et atje.

Sigurisht, nëse dikush do ta orkestronte vërtet këtë dramë, do të ishte Adriana, ose kështu teorizoi Julia Lemigova. Në mendjen e Marysol, Nicole dhe Adriana ishin të dy në të. Ajo supozoi se “Ana ka qenë në veshin e tyre për një kohë.” Marysol nuk pranoi të qëndronte dhe Alexia u largua me të. Nga ana tjetër, Adriana e shpjegoi vendimin e saj për të ftuar Anën si një mënyrë për të ekspozuar hipokrizinë.

Shihni, Ana i tha Adrianës se Alexia kishte disa probleme financiare (që ishte disi e vërtetë, pasi Alexia po detyrohej të largohej pasi shitej apartamenti i saj me qira). Adriana shpresonte të ekspozonte hipokrizinë e Alexias në diskutimin e financave të Lisa Hochstein, edhe pse ajo thjesht po përpiqej të ofronte këshilla.

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.