RHOM Sezoni 6, Episodi 10 Pamja paraprake

Klea

RHOM Sezoni 6, Episodi 10 Pamja paraprake

Gjërat po nxehen Amvisat e vërteta të Majamit Sezoni 6. Tensionet janë krijuar mes tyre Adriana de Moura dhe Alexia Nepola. permes te gjithave, Julia Lemigova u kap në shkëmbim zjarri. Dhe një vrojtim i ri i RHOM tregon se aleancat e saj mund të ndryshojnë.

Alexia u përpoq të bënte paqe me Adrianën në fillim të sezonit 6, duke e ftuar atë në festën e Nuevos Horizontes. Fatkeqësisht, Adriana nuk e mori shumë seriozisht degën e ullirit, duke përfolur menjëherë për gjendjen financiare të Aleksisë. Për më tepër, ajo ftoi Ana Quincoces në darkën e Ditës së Nënës, duke ndezur këmbanat e alarmit për Aleksinë.

Ana kishte marrë pjesë gjithashtu në thashethemet për financat e Alexias, duke kontaktuar Adrianën për ta njoftuar se së shpejti Alexia do të duhej të largohej nga shtëpia e saj. Kur Adriana ndau këto raporte me Julian, kjo e fundit u zhgënjye. Julia donte të ruante një miqësi si me Aleksinë ashtu edhe me Adrianën. Por duket se ajo duhej të ulte këmbën.

Vështrim paraprak i RHOM: Adriana nuk do të tolerojë që Julia të marrë anën e Aleksisë

Më 28 dhjetor, Bravo publikoi një pamje të fshehtë të Episodit të ardhshëm 10. Në klip, dukej se Adriana solli financat e Aleksisë gjatë darkës së Ditës së Nënës. Julia i tha asaj: “Unë mendoj se ne nuk duhet të diskutojmë situatën e Alexias, si, para të gjithëve … Ajo është shoqja jonë.” Adriana nuk mund ta kuptonte pse Julia do të ishte kundër saj.

Kur ishte vetëm me kamerat, Adriana tha: “Unë e kam kurrizin e Julias në çdo rrethanë. Dhe nuk e kuptoj pse ajo është më e preokupuar me mirëqenien e Aleksisë dhe miqësinë e saj të sapogjetur sesa miqësinë tonë të vjetër.” Adriana u përpoq të mbrohej duke e hedhur Nicole Martinin poshtë autobusit, me sa duket se e kishte lejuar Anën të ishte në darkë.

Julia u përpoq ta bënte Adrianën të merrte parasysh se çfarë do të ndodhte nëse këpuca do të ishte në këmbën tjetër, por Adriana e mbylli atë. “Mos luani avokatin e djallit,” tha ajo. Pastaj Adriana u ngrit në këmbë dhe njoftoi se po largohej, duke shtuar: “Unë nuk jam këtu për këtë.” Në një rrëfim, Xhulia tha gjithashtu se nuk e vlerësonte Nikollën që e pranoi rënien për ftesën e Adrianës.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.