RHOC Sezoni 18: Heather Dubrow premton një dramë 'të çmendur'

Klea

RHOC Sezoni 18: Heather Dubrow premton një dramë 'të çmendur'

Kamerat kanë rënë Amvise të vërteta të Orange County Sezoni 18. Së shpejti, ne të gjithë dëshmojmë për përpjekjet e këtyre prodhuesve. Nga çfarë Heather Dubrow's tashmë duke u ndarë në internet, ky sezon do të na sjellë të gjithëve një dramë “të çmendur”. Kjo këngë, sepse ka ndodhur shumë që nga mbyllja e sezonit 17 të RHOC.

Si fillim, ish-i i Shannon Beador, John Janssen, po e padit atë, dhe ai po ashtu tani po takohet me Alexis Bellino. Jo çuditërisht, Alexis po i bashkohet kastit në sezonin 18. Shpresojmë që Shannon po i përgatit nëntë limonët e saj për ta ndihmuar atë të merret me këtë. Gjithashtu, ajo dhe Tamra Judge patën një grindje, kështu që në përgjithësi, Shannon do të ketë një udhëtim me gunga në OC.

Me sa duket, megjithatë, ajo mund të mos jetë e vetmja që po përballet me një sezon të vështirë përpara. Le të dëgjojmë qëndrimin e Heather për këtë çështje tani.

Heather ka disa fjalë

Në TikTok, Heather ndau një moment të shkurtër rreth sezonit të saj të ardhshëm të RHOC. “Gjithçka që mund të them është se ne kishim mbaruar xhirimet disa javë më parë, dhe zakonisht pasi të mbarojmë xhirimet, duhet të bëjmë si, i dini rrëfimet që bëjmë? Zakonisht duhet t'i përfundojmë ato.”

Ajo më pas shtoi se “shfaqja do të fillojë të transmetohet, dhe më pas shtypni, dhe më pas bëni ribashkimin, të gjithë.” Tani, kjo është ajo që ndodh në një sezon tipik. Megjithatë, Heather më pas vëren se “disa [additional] gjërat ndodhën” pas xhirimeve. Çfarëdo që shkoi, “ishte kaq e çmendur sa ata morën kamerën përsëri”, në mënyrë që ky kast të mund të rifillonte xhirimet vetëm “fundjavën e kaluar”.

Ndërsa Heather nuk jep asnjë prej tregimeve të tyre, ajo thekson se “Kaq shumë ndodhi këtë sezon”. Prandaj, ajo pyet veten “nëse disa gjëra do të përfundojnë të mos shfaqen, sepse ka ndodhur shumë. Ishte shumë e çmendur.”

Kaq shumë fjalë, por kaq pak detaje. Të lumtë, Heather. Thënë kështu, ne jemi këtu për ju dhe tashmë e dimë se xhirimet kanë rifilluar për shkak të të dashurit të Jennifer Pendranti, Ryan, që ka disa probleme në botën e bejsbollit. Qëndroni të sintonizuar.

Real Housewives of Orange County po transmetohet në Peacock, me datën e pritshme të transmetimit të sezonit 18 që do të arrijë në fund të 2024.