RHOC kërkonte Alexis Bellino të kthehej përpara takimit me John Janssen

Klea

RHOC kërkonte Alexis Bellino të kthehej përpara takimit me John Janssen

Kur bëhet fjalë për amvise, e vjetra shpesh bëhet përsëri e re kur një ekskluzivitet duket se ka nevojë për pak përmirësim. e Alexis Bellinos Epoka e “Jezus Jugs” të Amvisat e vërteta të Orange County nga më shumë se një dekadë më parë ishte padyshim një e paharrueshme.

Alexis kohët e fundit u kthye në ciklin e lajmeve duke u lidhur me ish-in kaotik të Shannon’s Beador. John Janssen. Më pas dëgjuam se Alexis do të kthehej në RHOC sezonin e ardhshëm në një farë cilësie. Ishte e lehtë të supozohej se perspektiva e një trekëndëshi dashurie dramatike të pashmangshme midis Alexis, Shannon dhe ndjekësit të dukshëm të portokallisë John siguroi biletën e Alexis-it.

Megjithatë, burime të lidhura me emisionin zbuluan se Alexis në fakt ishte tashmë në negociata me Bravo për t’u rikthyer. Edhe para se ajo të fillonte të takohej me John.

Alexis tashmë po bisedonte me Bravon kur erdhi Gjoni

Kthimi i Alexis në RHOC ka nxitur shumë intriga, kryesisht për shkak të marrëdhënies së saj me John dhe se si Shannon do të përfundojë ta trajtojë atë (parashikimi im: KEQ).

Megjithatë, burimet i thanë TMZ se rikthimi i Alexis në fakt nuk ishte rezultat i lidhjes së saj me John. Duket se kthimi i saj ishte tashmë në gatishmëri përpara asaj mbrëmjeje fatale kur të dy u takuan në një nga mjediset më të çrregullta të OC: restoranti The Quiet Woman.

Sipas atyre të brendshëm, Alexis ishte tashmë në bisedime të thella me Bravo për kthimin në RHOC deri në dhjetor 2023. Kjo ishte pothuajse në të njëjtën kohë kur ajo filloi të takohej me John. Pra, marrëdhënia e tyre ishte thjesht e rastësishme me kthimin e saj; jo katalizator.

Alexis u largua nga RHOC në vitin 2013 dhe thuhet se është duke filmuar si “mik i” për sezonin 18. Shumë gjëra kanë ndodhur në dekadën e saj larg, duke përfshirë divorcin e saj nga ish-i i konsideruar nga shumë njerëz, Jim “Jimmy B” Bellino.

Heather Dubrow kishte një dorë në të gjithë këtë

Heather Dubrow luajti një rol të madh në kthimin e Alexis. Pavarësisht nga mosmarrëveshjet e tyre të mëparshme në shfaqje, Jesus Jugs dhe Fancy Pants me sa duket e kanë ndrequr miqësinë e tyre gjatë dy viteve të fundit. Burimi zbuloi gjithashtu se Heather kishte mbrojtur për vite me radhë për kthimin e Alexis te prodhuesit e RHOC.

Heather ishte në një ishull e vetme sezonin e kaluar, pjesërisht për shkak të shitjes së saj fshehurazi qendër tregtare mega-rezidencë. Dhe, nuk do të ishte befasuese nëse Shannon përpiqet t’i kthejë të gjithë kundër Alexis sezonin e ardhshëm, kështu që bashkimi i Heather dhe Alexis duket i besueshëm.

Por lavdërime për Alexis që bëri detyrën shtesë të kredisë për të goditur John (duke renditur kështu Shannon) edhe pse ajo po kthehej pa marrë parasysh! Gruaja e qetë siguron më mirë të gjitha sendet e tyre të thyeshme. Ata kanë një stuhi të madhe që po vjen.

Sezoni 18 i Real Housewives of Orange County filloi xhirimet në janar dhe është planifikuar të kthehet në Bravo më vonë këtë vit.