'RHOC' goditet me një tjetër arrestim pas BDI-së dhe Hit-and-Run të Shannon Beador!

Klea

‘RHOC’ goditet me një tjetër arrestim pas BDI-së dhe Hit-and-Run të Shannon Beador!

‘RHOC’ goditet me një tjetër arrestim pas BDI-së dhe Hit-and-Run të Shannon Beador!

Përafërsisht një javë pas Shannon Beador u kap dhe u akuzua nga BDI dhe goditi me vrap, ish-in e saj e John Janssen djali, Joeu arrestua për vandalizëm në Newport Beach, Kaliforni.

Policia e Newport Beach iu përgjigj një ankese për vandalizëm më 13 shtator në kryqëzimin e Newport Place dhe Dove Street. Pas kryerjes së një hetimi të plotë, Joeu arrestua të shtunën e ardhshme në orën 19:15 me orën e Paqësorit.

Joe Janssen

Ai u lirua nga paraburgimi në orën 23:38 me orën e Paqësorit pasi kishte dorëzuar garancinë prej 20,000 dollarësh.

Nëse Joe është i dënuar, ai mund të përballet me një dënim maksimal deri në tre vjet burg.

Më 6 shtator, duket se Joe pati një tjetër takim me organet e zbatimit të ligjit kur ai dhe një grup shokësh u ndaluan në dukje për të “rrëmbyer” BMW-të e tyre të zeza.

John Janssen

26-vjeçari e dokumentoi incidentin dhe e postoi atë në llogarinë e tij publike në Instagram me një mbishkrim, “It’s x drive 😈 …… #cars #fyp #explore #bmw #police #viral #trending #reels.

Biznesmeni 57-vjeçar është përballur me pasojat e arrestimit të Amvise të vërteta të Orange County yll. Në fakt, ai i dha ndihmë duke e ndihmuar atë në marrjen me qira të një prone pranë rezidencës së tij, pasi ajo fillimisht kishte qëndruar me të përkohësisht për të siguruar më shumë privatësi sesa mund të siguronte shtëpia e saj.

Shannon Beador

Fotografitë e paraqitura Shannon, 59 vjeçe, duke kërkuar ngushëllim nga John vetëm disa ditë pas aksidentit të saj. Përplasja kishte rezultuar në lëndime të shumta për Bravolebrity, duke bërë të nevojshme që krahu i saj të ishte në një hobe.

Fotot kapën ndërmjetësin e sigurimeve duke u përpjekur të fshihte atë që dukej të ishte një mavijosje në ballin e saj duke mbajtur një palë syze dielli.

Shannon Beador

Shannon ka qëndruar në heshtje për arrestimin e saj, por shoku i saj i ngushtë Jeff Lewis zbuloi se ajo po eksploron në mënyrë aktive qendrat e trajtimit dhe po bën përpjekje për të mbuluar shpenzimet e shkaktuara nga aksidenti që ajo shkaktoi.

Përveç problemeve të saj ligjore, themeluesja e “Real for Real” është nën hetim nga kontrolli i kafshëve sepse qeni i saj, Archie, ishte në automjet me të gjatë përplasjes.

Shannon Beador

Siç është raportuar, Amvise të vërteta të Orange County ylli tani është nën hetim nga njësia e kontrollit të kafshëve të Departamentit të Policisë së Newport Beach, sepse ajo kishte qenin e saj të dashur, Archie, në makinë gjatë incidentit.

Shannon Beador

Një oficer i informacionit publik nga Departamenti i Policisë së Newport Beach na konfirmoi të premten, duke deklaruar se shefi i tyre i kontrollit të kafshëve aktualisht po shqyrton situatën.

“Ne nuk kemi ligje për rrezikimin e kafshëve si ju me fëmijët, por ne kemi ligje për mizorinë e kafshëve, kështu që ai do ta shqyrtojë atë pak më tej,” Sgt. shton Steve Oberon.