RHOC Alum Noella Bergener duke luftuar padinë prej 450 mijë dollarësh

Klea

RHOC Alum Noella Bergener duke luftuar padinë prej 450 mijë dollarësh

Noella Bergener’s Drama gjyqësore zgjati shumë më gjatë se koha e saj në Amvise të vërteta të Orange County. Ajo ishte amvisa e re në mes të një divorci të freskët dhe të hidhur, madje duke pretenduar se ish-bashkëshorti i saj ishte larguar nga vendi.

Dhe betejat ligjore vazhdojnë, jashtë divorcit. Dokumentet e reja gjyqësore zbulojnë se çfarë po ndodh në emër të Noelës brenda gjykatave.

Noella e quan padinë “të pavlerë”

RadarOnline mori në dorë dokumentet e fundit të paraqitura në gjykatë nga ish-ylli i RHOC. Sipas gazetave, Noella po kërkon që një padi në lidhje me një borxh të pretenduar gjashtëshifror të mbyllet, duke mohuar çdo keqbërje.

Byroja e Rregullimit të Kreditorit depozitoi. Kompania e mbledhjes së debitit pretendoi se Noella nuk pagoi një faturë të konsiderueshme ligjore nga koha e saj në gjykatë në vitin 2014, kur ajo luftoi një betejë për atësinë me babain e vajzës së saj.

Ish-avokatët e Noella-s, të Fried dhe Goldsman, pretenduan se ajo i detyrohej 293 mijë dollarë tarifa. Një interes prej 116 mijë dollarësh dhe 5 mijë dollarë tarifa të shtuara në shumën origjinale.

Burime nga krahu i Noella-s thanë se ajo mendonte se ishte përgjegjës për pagesën e ish-it. Si të tillë, ata argumentojnë se padia është “e pabazuar”.

Noella pohoi gjithashtu se asaj nuk i janë shërbyer asnjëherë letra. Një server procesi u tha se i kishte shërbyer një femre 5’11 në adresën e saj. Por alumi i RHOC mohoi se ishte ajo. Si e tillë, ekipi i saj ligjor kërkon që të lirohet e gjithë çështja.

Çfarë beson Noella?

Noella beson se ish-bashkëshorti i saj, James Bergener, “angazhohej në shërbimet e dërgimit të postës për të devijuar një pjesë të postës nga Residence në zyrën e James ose në ndonjë adresë tjetër banimi për James”.

Pavarësisht se Rregullimit të Kreditorit iu dha një vendim në mungesë, gjyqtari e pushoi dhe i dha Noella-s kohë për t’u përgjigjur. Pikërisht atëherë ajo u kthye me argumente që të lirohej i gjithë çështja “joserioze”.

“E pandehura ka kryer, kënaqur dhe përmbushur siç duhet të gjitha detyrat dhe detyrimet që mund t’i ketë pasur ndaj paditësit që rrjedhin nga të gjitha marrëveshjet, përfaqësimet ose kontratat,” shkroi ekipi i saj.

Sezoni aktual i Real Housewives of Orange County po transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.