RHOBH Sezoni 13, Episodi 10 Pamja paraprake: Sutton Stracke merr komente nga data e saj

Klea

RHOBH Sezoni 13, Episodi 10 Pamja paraprake: Sutton Stracke merr komente nga data e saj

Amvise të vërteta të Beverly Hills shikuesit do ta kujtojnë atë Sutton Stracke kërkoi ndihmën e një mbleseri për ta sjellë atë në numrin dy. Dhe si e tillë, kamerat Bravo ndoqën procesin e saj të zgjedhjes së një takimi, duke qëndruar deri në datën e përmendur dhe duke marrë reagime më pas.

Në modën tipike Sutton, ka qenë një procedurë e çuditshme. Gjatë episodit më të fundit, Sutton shkoi në një takim me Sal. Dukej se po zbriste kur ai fliste vazhdimisht për nënën e tij, dhe Sutton ishte dukshëm duke u rrënqethur.

Tani, Bravo publikoi një kulm zyrtar për episodin e javës së ardhshme, në të cilin krijuesja e ndeshjeve, Alessandra, jep komentet e Sutton Sal.

Sal e përshkroi Sutton si një “nënë të shkëlqyer”

“Belle of the top,” shkroi Alessandra kur përshëndeti Sutton në klip.

“Sal kishte reagime vërtet të mira,” shtoi ajo përpara se t’i kërkonte klientit të saj të përshkruante datën.

Sutton u përgjigj: “Filloi ngadalë. Por, ju e dini, ajo u lirua. Dhe ne folëm për nënën e tij.”

Më pas klipi kalon në videomontazh të katër rasteve gjatë të cilave Sal përmendi nënën e tij. Sutton iu referua si një flamur i kuq masiv.

Kthehu në dhomën e ndenjes së Sutton, ylli i RHOBH u hodh në divanin e saj sikur nuk mund të duronte atë që po dëgjonte.

“Cilat janë disa cilësi pozitive në lidhje me ndeshjen time?” Alessandra lexoi nga komentet e Sal. “Ajo tingëllon si një nënë e shkëlqyer.”

Sutton ishte gërshetuar tërësisht në pozicionin e fetusit në atë pikë. “Kjo është gjëja më e keqe që kam bërë ndonjëherë në jetën time. Po vdes. Unë jam duke vdekur fjalë për fjalë”, tha ajo.

Mashbërësi vazhdoi të lexonte përgjigjet e Salit. “A u ndjeva e mahnitur/e mërzitur apo diçka në mes?”, tha ajo. “I mahnitur.”

I vetmi aspekt që Sutton nuk e tërhoqi ishte humori. Sipas Salit, takimi i tij nuk e bëri të qeshte. Ai shtoi, “Ajo nuk u duk si një individ që bën shumë shaka.”

“Epo, nuk e pashë anën qesharake të Salit,” u përgjigj Sutton.

Përsëri, shikuesit e RHOBH kanë mbetur me pyetjen nëse ylli i realitetit televiziv do të shkojë në një takim të dytë.

Kapni Real Housewives of Beverly Hills të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.