Crystal Kung Minkoff

Klea

'RHOBH' Alum Crystal Kung Minkoff konfirmon aferën lezbike të Kyle Richards dhe Morgan Wade

'RHOBH' Alum Crystal Kung Minkoff konfirmon aferën lezbike të Kyle Richards dhe Morgan Wade

Kristal Kung Minkoff përshkruar në fjalimin e ribashkimit Kyle Richards' marrëdhënie me Morgan Uejd si “të çuditshme” nga “fillimi në fund”.

Kyle Richards

Në një intervistë, Kristal Kung Minkoff u shpreh se kishte “shumë pyetje” për të Kyle. Për më tepër, Kristal la të kuptohej se e dinte prej “një viti e gjysmë”. Kyle potencialisht mund ta shihte veten me këngëtaren e country.

Kyle Richards

Gjatë Amvise të vërteta të Beverly Hills ribashkim, Kristal Kung Minkoff ishte kryesisht e drejtpërdrejtë në qasjen e saj ndaj pyetjeve Kyle Richardse cila ka qenë në tabloidet për spekulimet e saj të romancës me Morgan Wade në mes të ndarjes së saj nga burri, Mauricio Umansky.

“E gjithë kjo ishte e çuditshme, nga fillimi në fund,” Kristal vërejti për ribashkimin, ku qendra e vëmendjes ishte fort e ndezur Kyle. “Ndihej shumë si një slitë rul.”

Kyle Richards dhe Morgan Wade

“Ishte shumë si lart dhe më pas (kishte) ulje,” vazhdoi ajo, gjatë një interviste me podcastin Hot Mic të Bravo. “Dhe më pas Kyle nga të gjitha në fund, kjo ishte shumë interesante për mua.”

“Kështu që unë isha sikur të anoja sepse kisha kaq shumë pyetje për Kyle,” shtoi ajo. “Doja shumë t'i bëja pyetje. Dhe në fund ju e dini pyetjen e fundit, apo jo, a do të ishit me Morganin? Dhe ajo është si 'Nuk e di. Une nuk e di. Unë jam i hapur.”

“Unë them, 'Unë e kam ditur këtë. Unë e kam ndjerë këtë për një kohë të gjatë, për një vit e gjysmë. Kristal të zbuluara.

Kyle Richards

Në mes e Kristalit vërejtje të sinqerta për Kyle dhe Morgan Kyle Richards ka ndarë gjithashtu betejat e saj në një episod të përzemërt të e Kelly Ripës podcastLe të flasim jashtë kamerës. 55-vjeçarja u shpreh se ishte e nxehur nga kolegët e saj për ndarjen nga Mauricio Umanskyme të cilin ishte e martuar për 27 vjet para ndarjes së tyre vitin e kaluar.

“Mënyra se si ata erdhën drejt meje, nuk ishte nga një vend i dashur apo një mik që tha: “A keni nevojë për dikë? A jeni mirë? A është gjithçka në rregull?'”, tregoi ajo.

Kyle Richards

Kyle e përshkroi sprovën si “të pabesueshme – sinqerisht ndihej çnjerëzore”, duke zbuluar se ajo kishte filluar t'u tregonte kolegëve të saj RHOBH për problemet e tyre martesore në fillimin e sezonit 13. “E patë, thashë, 'do t'u tregoj vajzave ne kishim probleme' (dhe) ata ishin të pamëshirshëm. Ata donin të dinin çdo problem,” vazhdoi ajo.

Kyle Richards

Ajo shprehu zhgënjimin që bashkë-yjet e saj nuk iu afruan asaj në një mënyrë të sjellshme, jashtë kamerës, gjë që mund ta kishte lejuar atë të rrëfehej më hapur. “Ata dinin gjithashtu gjërat e tjera që kishin ndodhur në jetën time – jo vetëm martesa ime – gjërat e tjera me të cilat merresha, dhe unë thashë: “A nuk mund të më jepni pak hir?” Kyle të përbashkëta.

Kyle Richards

Kyle preku edhe pikëllimin e saj për humbjen e shoqes së saj më të mirë, Lorene Shea, duke i shtuar një shtresë tjetër gjendjes së saj emocionale gjatë sezonit. “Unë isha si, ‘Djema, më pushoni’”, u përgjërua ajo, duke thënë se “nuk bëri një gjë për të lënduar askënd” por ende “trajtohej kështu”.

Kyle Richards

“Pse askush nuk ishte aty ku të mbështetesha? Natyrisht disa më shumë se të tjerët. Natyrisht ne e dimë se kush po drejtonte autobusin në atë situatë,” përfundoi ajo, duke reflektuar mbi ndjenjat e saj të izolimit mes dinamikës së kastit, të intensifikuar nga njohuritë e mëparshme të Crystal.

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Edhe pse Kyle nuk përmendi persona konkretë, dihej se përballjet e saj me Sutton Stracke dhe Garcelle Beauvais gjatë sezonit kishte qenë veçanërisht i tensionuar, me Stracke që vinte në dyshim ndershmërinë e saj dhe Beauvais e kritikoi atë për mbajtjen e një unaze martese “makeup”.