Rezidenca e Kim Zolciak dhe Kroy Biermann NUK në shitje, listimi është i rremë

Klea

Rezidenca e Kim Zolciak dhe Kroy Biermann NUK në shitje, listimi është i rremë

Mirë, kjo është puna e dikujt kaq të vockël sa është e vështirë të besohet. Tani e di që nuk isha unë, pra cili prej jush e bëri atë? Siç e dini ndoshta, nëse dëshironi apo jo, Kim Zolciak dhe Kroy Biermann po divorcohen. Përsëri.

Alumet e Real Housewives of Atlanta kishin probleme me paratë, grindje personale dhe një pajtim. Por ribashkimi i tyre nuk zgjati shumë sepse Kroy nuk mund të paguante hipotekën. Ai bëri kërkesë për divorc për herë të dytë dhe Kim po përpiqej ta largonte atë me arsyetimin se ata ende po përplaseshin rregullisht.

Kroy duhet të shesë McMansion për të paguar disa fatura, por Kim ka qenë duke e zvarritur. Ata shkuan në gjykatë javën e kaluar dhe ne jemi duke pritur për detaje të konfirmuara përpara se t’i publikojmë ato në botë. Thënë kështu, rrugët thoshin se gjykatësi miratoi shitjen e shtëpisë. Menjëherë pas kësaj, Shtëpia e Tmerrit u shfaq në Zillow dhe të gjithë menduan se Kroy kishte një fitore të lehtë. Dhe më pas TMZ hyri në bisedë.

Lista është po aq e rreme sa flokët e Kim

Shtëpia në Gjeorgji, e cila ka qenë fokusi i divorcit të Kim dhe Kroy, u rendit në faqet e internetit si Zillow dhe Trulia të mërkurën për 3.2 milionë dollarë.

Fatkeqësisht, sipas burimeve të brendshme, Kim dhe Kroy nuk e renditën kurrë shtëpinë, prandaj kushdo që postoi shitjen bëri një faqe false për të shkaktuar gjoja trazira të mëtejshme në jetën e të varfërit Kroy. Kjo mund ose nuk mund të jetë arsyeja pse Kroy tani duket sikur po shqyrton programin e mbrojtjes së dëshmitarëve me një pamje të re.

Pavarësisht listimit të rremë, Kim dhe Kroy vazhdojnë të kenë vështirësi të mëdha financiare. Kroy i është lutur gjykatës që ta lejojë atë të shesë këtë shtëpi në mënyrë që ata të mund të paguajnë disa fatura. Ai ka deklaruar shumë herë se shtëpia ka ende kapital dhe shitja e saj do të zgjidhte disa çështje financiare. Ata gjithashtu mund të jetojnë veçmas, gjë që do të ishte mirë për fëmijët.

Ky është një mendim i mirë në teori. Por Kim dhe Kroy kanë grumbulluar aq shumë borxhe, sa paratë nga shitja e shtëpisë mund të mos rregullojnë shumë. Ne gjithashtu duhet të marrim parasysh se sa do të negocionte një blerës potencial për të ulur çmimin bazuar në erën e vazhdueshme të shamponit të thatë, Marlboros dhe mbetjeve të derdhura nga Pinot Grigio më i mirë që ka për të ofruar Chili’s lokale.

Si gjithmonë, Team Kids.