Reza Farahan

Klea

Reza Farahan vendos Jill Zarin në shpërthim, e quan atë një B**ch pas shfaqjes “The GOAT”!

Reza Farahan vendos Jill Zarin në shpërthim, e quan atë një B**ch pas shfaqjes “The GOAT”!

Jill Zarini mëparshmi Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut ylli, është në serialin e konkurrencës së realitetit CIDIAmazon Prime. Pavarësisht frymës konkurruese të serialit, Jill's sjellja ka tërhequr kritika jo vetëm nga tifozët, por edhe nga konkurrentët e tjerë, duke përfshirë Shahët e perëndimit të diellit shap Reza Farahan.

Në një intervistë me Us Weekly, Reza shprehu pakënaqësinë e tij me Jilltë cilin e njihte para shfaqjes.

Reza Farahan

“Zakonisht nuk drejtoj me keqardhje në jetën time, e urrej atë emocion. Më vjen keq që e lejova Jill në jetën time. Në atë kohë, ishte ashtu siç u ndjeva. Dhe sinqerisht, Jill është pak ab***h,” tha ai.

Reza e përshkroi sjelljen e saj gjatë xhirimeve si kafshërore dhe të pakëndshme.

Reza Farahan

“Nëse nuk do të kisha pasur një marrëdhënie me Jill të hyja në shtëpi, ndoshta do të më kishte sjellë shumë dobi,” shtoi ai, duke sugjeruar se lidhjet e mëparshme me Jill mund të ketë ndikuar negativisht në përvojën e tij.

Reza ofroi gjithashtu këshilla bazuar në përvojën e tij: “Këtu është këshilla ime për njerëzit. Nëse do të jeni në një shfaqje konkurrimi, kini kujdes për zonjën e vjetër në shfaqje. Ajo ndoshta mund t'ju bëjë pis në fund. Ky është një trajnim për ju. Ja ku shkoni.” Për më tepër, në një intervistë me Krenaria sot, ai krahasoi jetesën me Jill të jesh në një pazar në Iran, “Jill më bëri të ndihesha sikur isha kthyer në një pazar në Iran. Ajo vazhdoi të përpiqej të nxirrte mallrat e saj dhe t'ju shiste, dhe ajo ankohej gjatë gjithë kohës. Ishte pak shumë për mua.”

Jill Zarin

Jill foli edhe me Krenaria sot, duke reflektuar mbi kohën e saj në emision dhe marrëdhënien e saj me Reza: “Nuk e kam parë të gjithë sezonin, disi e kam jetuar. unë dua Reza, e adhuroj dhe nëse i lëndoj fare ndjenjat, ndihem tmerrësisht. Por nuk ka asnjë manual se si ta bëjmë këtë gjë.” Derisa Jill mbetet një figurë polarizuese, marrëdhëniet e saj komplekse me yjet e tjerë të realitetit vazhdojnë të magjepsin dhe të nxisin debate mes fansave.

CIDI aktualisht po transmetohet Amazon Prime, ku shikuesit mund të shohin dinamikën e shpalosur.