Revealed beqarët e sezonit 9 të Bachelor In Paradise

Klea

Revealed beqarët e sezonit 9 të Bachelor In Paradise

Ka kaluar gati një vit që kur e dëgjuam atë krimb veshi. Këndojeni me mua, “Pothuajse Parajsë!” Tashmë më ka ngecur në kokë, por mezi pres.

ABC-të Bachelor në Parajsë rikthehet më 28 shtator me një kastë të shquar dhe të preferuar të fansave nga Bachelor dhe Bachelorette. Me Jesse Palmer si prezantues të shfaqjes dhe Wells Adams që po kthehet në bar, kasti i beqarëve (ende) është gati të shoqërohet në pishinë, në plazh dhe me shpresë, në një datë të veçantë. Rrënjë për të preferuarit tuaj (dhe disa zuzar) pasi ata të gjithë marrin një tjetër goditje në dashuri.

U zbulua aktori i BIP

ABC ka publikuar formacionin fillestar për BIP, por siç e dimë të gjithë, lojtarë shtesë do të shtohen gjatë gjithë sezonit. Lëvizni poshtë për të parë se kush po vjen i nxehtë në Playa Escondida Resort për sezonin 9 të kënaqësisë sonë të preferuar fajtore.

(Foto: ABC)

Brayden Bowers i sezonit 20 të The Bachelorette

(Foto: ABC)

Aaron Bryant i sezonit 20 të The Bachelorette

(Foto: ABC)

Peter Cappio i sezonit 20 të The Bachelorette

(Foto: ABC)
(Foto: ABC)

Eliza Isichei e Sezoni 26 Bachelor dhe Sezoni 8 Bachelor in Paradise

(Foto: ABC)
(Foto: ABC)
(Foto: ABC)

Olivia Lewis e sezonit 27 të Bachelor

(Foto: ABC)
(Foto: ABC)

Blake Moynes i The Bachelorette Sezonet 16 dhe 17

(Foto: ABC)
(Foto: ABC)

Rachel Recchia nga Sezoni 26 i Bachelor dhe Sezoni 19 i The Bachelorette

(Foto: ABC)
(Foto: ABC)
(Foto: ABC)

Will Urena i sezonit 18 të The Bachelorette

(Foto: ABC)
(Foto: ABC)
(Foto: ABC)

Katie Thurston e sezonit 25 të Bachelor dhe sezonit 17 të The Bachelorette

(Foto: Craig Sjodin/ABC nëpërmjet Getty Images)

Hannah Brown nga Sezoni 23 i Bachelor dhe Sezoni 15 i Bachelorette

Hannah Brown Bachelorette
(Fotografia: Santiago Felipe/Getty Image)

Charity Lawson i sezonit 27 të Bachelor dhe sezonit 20 të Bachelorette

Është e qartë se ajo thjesht po ndalet për të përshëndetur (dhe për udhëtimin falas në Meksikë), pasi sapo u fejua.

Bamirësi Lawson Bachelorette
(Fotografia: Connie Chornuk/ABC nëpërmjet Getty Images)

Bachelor in Paradise kthehet më 28 shtator në orën 9:01-11/8:01-10c në ABC.