Kandi Burruss

Klea

Restoranti OLG i Kandi Burruss, I VENDOSUR SHPËRTHIM Nga ylli i TikTok Keith Lee mbi një përvojë të tmerrshme, përgjigjet Kandi

Restoranti OLG i Kandi Burruss, I VENDOSUR SHPËRTHIM Nga ylli i TikTok Keith Lee mbi një përvojë të tmerrshme, përgjigjet Kandi

Keith Leenjë TikToker i respektuar i njohur për komentet e tij autentike të restoranteve, së fundmi e ka vizituar Banda e Zonjës së Vjetër restorant në Atlanta, në pronësi të Kandi Burrussdhe postoi një përmbledhje kritike për përvojën e tij.

Keith Lee

Leei cili krenohet me mbi 14 milionë ndjekës në TikTok, siguron që komentet e tij të mbeten autentike duke e dërguar shpesh familjen e tij për të porositur ushqim, duke e lejuar atë të përjetojë restorantin si çdo klient tjetër.

Kandi Burruss

Lee dhe familja e tij vizituan Banda e Zonjës së Vjetër ndërsa në Atlanta për Festivalin e Muzikës ONE. Fillimisht, ata u përpoqën të porosisnin transport, por hasën në vështirësi me numrat e kontaktit të ofruar në internet. Pas mbërritjes së tyre në restorant, ata u informuan se shërbimet e transportit nuk ishin të disponueshme gjatë fundjavave. Duke zgjedhur për të ngrënë në vend të kësaj, familja u informua se pritja do të ishte afërsisht një deri në një orë e gjysmë.

Kandi Burruss

Megjithatë, Lee raportoi mospërputhje me procesin e listës së pritjes. Pasi zgjodhi të priste, ai vuri në dukje se stafi i restorantit nuk i hoqi informacionet e kontaktit të familjes së tij për t’i njoftuar ata kur tavolina ishte gati. Më pas, pasi hyri personalisht në restorantin ku klientët e njohën dhe iu afruan, Lee zbuloi se një tavolinë ishte bërë papritur e disponueshme pavarësisht nga koha fillestare e gjatë e pritjes e përmendur.

Shtypni luaj më poshtë për të parë Keith Lee’s rishikim.

Duke shprehur zhgënjimin e tij, Lee’s familja përfundimisht vendosi të largohej për shkak të shërbimit konfuz dhe të pakënaqshëm që morën. Rishikimi i tij u bë viral, duke nxitur një përgjigje nga Amvise të vërteta të Atlantës yll në rrjetet sociale.

Kandi Burruss

Në reagimin e saj në video, Kandi Burruss falenderoi Lee dhe familjen e tij për vizitën e tyre dhe shprehën keqardhjen që restoranti nuk mund të plotësonte kërkesën e tyre për largim për shkak të një politike që synon të parandalojë mbingarkimin e stafit gjatë fundjavave të ngarkuara.

Kiya Humphries

“Do të kishim dashur ta bënim” Kandi Burruss komentoi, në lidhje me paaftësinë e tyre për të përmbushur kërkesën për të marrë jashtë, dhe më tej shprehu shpresën se ata mund të kenë një mundësi tjetër për t’i shërbyer Lee në të ardhmen.

Banda e Zonjës së Vjetër restoranti është përballur më parë me probleme me rezultatet e departamentit të shëndetit, siç raportohet nga All About The Tea. Veçanërisht, në një vizitë në departamentin e shëndetësisë, u zbuluan çështje të ndryshme, si prania e hamburgerëve të papërpunuar, ëmbëlsirave me gaforre dhe djathit të prerë në feta të mbajtura në temperatura të pasigurta. Përveç kësaj, ka pasur gjetje të stacioneve të larjes së duarve të pajisura në mënyrë joadekuate, me mungesë të sendeve thelbësore si sapuni dhe peshqirë letre. Këto sfida, megjithatë, dukej se ishin adresuar deri në kohën e Lee’s vizitë, pasi institucioni thuhet se kishte përmirësuar vlerësimin e tij nga një C në një A në mars pas një periudhe me vlerësime më të ulëta që nga korriku 2021.

Kandi Burruss

Në përmbledhjen e incidenteve, kritika nga Keith Lee pikturoi një pamje të një vizite të shënuar nga mospërputhjet e shërbimit dhe zhgënjimi, duke shkaktuar një përgjigje nga pronari i restorantit, Kandii cili në thelb hoqi kritikat dhe dha një mospërgjigje.